Συγκλονιστική η μητέρα της φοιτήτριας που έχασε τη ζωή στο δυστύχημα με το ΚΤΕΛ: «Πάρτε ό,τι όργανα νομίζετε... Με όλη μου την καρδιά» - iefimerida.gr

Συγκλονιστική η μητέρα της φοιτήτριας που έχασε τη ζωή στο δυστύχημα με το ΚΤΕΛ: «Πάρτε ό,τι όργανα νομίζετε... Με όλη μου την καρδιά»

Συγκλονιστική η μητέρα της φοιτήτρια που έχασε τη ζωή στο δυστύχημα με το ΚΤΕΛ:
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και ήταν απαρηγόρητη μετά την τραγωδία του ΚΤΕΛ στα Νέα Μάλγαρα, η μητέρα της 23χρονης Ειρήνης Τριανταφύλλου, της μίας από τις δύο φοιτήτριες που έχασε της ζωή της στο δυστύχημα, συγκλόνισε το πανελλήνιο με τα λόγια της και την απόφαση της να προχωρήσει στη δωρεά των οργάνων της κόρης της.«Πάρτε ό,τι όργανα νομίζετε... Με όλη μου την καρδιά... Μη μου λέτε τίποτα άλλο...» ήταν τα συγκλονιστικά λόγια της τραγικής μητέρας.

Σύμφωνα με thestival.gr οι γονείς της άτυχης κοπέλας προχώρησαν σε μια πράξη ανθρωπιάς, δωρίζοντας τους κερατοδειδείς του παιδιού τους. Ο αδερφός της 23χρονης Ειρήνης ήταν εκείνος που ανέλαβε την πρωτοβουλία να προσεγγίσει τους υπευθύνους για να τους πει ότι θα ήθελε να δωρίσει να όργανα της αδερφής του.

Ο αναπληρωτής καθηγητής οφθαλμολογίας στο ΑΠΘ, Νικόλαος Ζιάκας, αναφέρει στο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μακεδονία», η οποία αποκάλυψε το θέμα, ότι οι κερατοειδείς της 23χρονης θα μεταμοσχευθούν αύριο σε δύο νεαρούς άνδρες.

Πρόκειται για έναν 29χρονο από τη Λάρισα κι έναν 30χρονο από το Κιλκίς που πάσχουν από κερατόκωνο σε προχωρημένη μορφή και βρίσκονται επί έναν χρόνο σε αναμονή για μόσχευμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΤΕΛ δωρεά οργάνων φοιτήτρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ