Οι 40αρες ίσον με δύο 20αρες: Καυτές σελέμπριτι με μπικίνι που έχουν μπει στα δεύτερα -αντα [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι 40αρες ίσον με δύο 20αρες: Καυτές σελέμπριτι με μπικίνι που έχουν μπει στα δεύτερα -αντα [εικόνες]

Οι 40αρες ίσον με δύο 20αρες: Καυτές σελέμπριτι με μπικίνι που έχουν μπει στα δε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να είσαι ή να έχεις περάσει τα 40 και να διαθέτεις καυτό κορμί, είναι σίγουρα θέμα γονιδίων σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και καλή γυμναστική! Και στην περίπτωση των διάσημων 40+ celebrities που διαθέτουν «κορμί» σ' αυτές τις ηλικίες, δεν μπορεί παρά να ισχύει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Η Demi Moore είναι 51 και έχει κορμί καλύτερο και από της κόρης της Scout Willis που είναι 22! H Jane Seymour είναι 62 χρονών, έχει κάνει τέσσερα παιδιά και όλοι πρόσφατα μιλούσαν για το κορμί της μετά από την εμφάνισή της σε παραλία της Χαβάη, όπου κάνει διακοπές με την οικογένειά της. Όσο για τις νεότερες, Gwyneth Paltrow, 41, και Denise Richards, 42, γνωρίζουμε πόσο αφοσιωμένες είναι στη διατροφή και τη γυμναστική τους – και ας έχουν γεννήσει από δυο παιδιά η κάθε μία!

Δες τις celebrities άνω των 40 με καυτά κορμιά στην παραλία με τα μπικίνι τους στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπικίνι καυτές 40άρες ηλικία σελέμπριτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ