Κάναμε φιέστα για την προεδρία στην Αθήνα, όμως στις Βρυξέλλες φαίνεται πως προεδρεύει ακόμα η Λιθουανία! - iefimerida.gr

Κάναμε φιέστα για την προεδρία στην Αθήνα, όμως στις Βρυξέλλες φαίνεται πως προεδρεύει ακόμα η Λιθουανία!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ενώ από χθες ασχολούμαστε όχι μόνο με την ουσία των δηλώσεων, αλλά κυρίως με το τελετουργικό της ανάληψης της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης από την Ελλάδα, το μενού και τις φωτογραφίες, ο Στέφανος Κασσιμάτης εντοπίζει μια αλλαγή σημαντική που έπρεπε να έχει γίνει στις Βρυξέλλες, αλλά κανείς δεν προνόησε.

Οπως γράφει ο Φαληρεύς στη στήλη του στη Καθημερινή, , χθες στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες το λογότυπο της προεδρίας ήταν ακόμα αυτό της ... Λιθουανίας. «Η ευθύνη προφανώς είναι δική μας, αφού η Ελλάδα προεδρεύει. Φαίνεται όμως ότι κανείς δικός μας δεν έδωσε τη δέουσα προσοχή, ώστε να μεριμνήσει για την αντικατάσταση. Γι' αυτό δεν νομίζω ότι είναι σωστό να λέμε ότι προεδρεύει η Ελλάδα στο Συμβούλιο. Αυτή που προεδρεύει είναι η Ελλαδάρα...» καταλήγει ο Φαληρεύς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ