5 παιχνίδια-δώρο από τον Google Chrome - iefimerida.gr

5 παιχνίδια-δώρο από τον Google Chrome

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν έχεις το Google Chrome για web browser, έχεις και την δυνατότητα να παίξεις δωρεάν μερικά από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια του διαδικτύου. Από το εξαιρετικά πετυχημένο Angry Birds μέχρι το απόλυτα εθιστικό Plants Vs Zombies, η πλατφόρμα του Chrome σιγοντάρει τα highscore σου.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται συστάσεις αυτό το παιχνίδι! Όλοι το ξέρουν αλλά πολλοί δεν το έχουν παίξει! Ευκαιρία λοιπόν τώρα για όποιον δεν είναι κάτοχος iPhone, Android ή άλλης σχετικής συσκευής, να δοκιμάσει δωρεάν αυτό το διασκεδαστικότατο game!

Παίξτε το από εδώ!

Ένα από τα πιο φημισμένα defence games των κινητών. Το Plant vs Zombies θα διασκεδάσει κάθε φαν του είδους και όχι μόνο. Είναι μόνο σε trial βέβαια η δωρεάν έκδοσή του.

Παίξτε το από εδώ!

Ένα τρελό και γρήγορο platform game με πολλά στοιχεία Super Mario (όπως το να πατάτε τους εχθρούς για να τους σκοτώσετε) και απίστευτα όμορφα animation!

Παίξτε το εδώ!

Ένα κλασσικό παιχνίδι puzzle και κρυμμένων αντικειμένων. Σίγουρα θα ικανοποιήσει τους φαν του είδους ή ακόμα και αυτούς που απλά θέλουν να περάσουν την ώρα τους εξασκώντας την παρατηρητικότητά τους.

Παίξτε το εδώ!

Και μην ξεχνάτε! Υπάρχουν δεκάδες ακόμη τίτλοι και εφαρμογές στο Chrome Web Store!

ΠΗΓΗ: www.tsimpountiii.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ angry birds web browser google chrome plants vs zombies
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ