Διακομματική συναίνεση στο πρόσωπο του Γιάννη Μίχα - iefimerida.gr

Διακομματική συναίνεση στο πρόσωπο του Γιάννη Μίχα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διακομματική υπήρξε η συναίνεση των μελών της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής στο πρόσωπο του νέου προέδρου του ΕΦΕΤ, Γιάννη Μίχα. Οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ εκφράστηκαν θετικά για την επιλογή του πρώην Νομάρχη Πειραιά στο κρίσιμο αυτό πόστο, όπως και ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ. Κιλτίδης.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της ακρόασης του νέου Πρόεδρου περίσσεψαν τα καλά τα λόγια αφού όλοι θυμόνταν ότι ο Γιάννης Μίχας είχε διακριθεί κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Νομαρχία Πειραιά στον τομέα της προστασίας των καταναλωτών.

Συμπέρασμα; Η συναίνεση δεν είναι ανέφικτη όταν οι επιλογές χαίρουν της εκτίμησης όλων. Τα εύσημα ανήκουν βεβαίως στον Υπ. Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο και στον Υφ. Χρήστο Αηδόνη των οποίων ο Γ. Μίχας ήταν πρόταση καθώς και στον Πρωθυπουργό για την αποδοχή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ