Η ώρα των απόστρατων για τις μίζες των εξοπλιστικών - Κλήσεις σε απολογία από τους ανακριτές Μαλλή και Σταυρόπουλο - iefimerida.gr

Η ώρα των απόστρατων για τις μίζες των εξοπλιστικών - Κλήσεις σε απολογία από τους ανακριτές Μαλλή και Σταυρόπουλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλήσεις σε απολογία για τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων έστειλαν σε απόστρατους αξιωματικούς οι ανακριτές Γαβριήλ Μαλλής και Γιάννης Σταυρόπουλος. Πρόκειται για δέκα πρόσωπα τα οποία κατονόμασε στη δική του απολογία ο κατηγορούμενος Πάνος Ευσταθίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους δέκα στρατιωτικούς που φέρεται να κατονόμασε ο 83χρονος Ευσταθιου ως εμπλεκόμενους στις μίζες απο τις προμήθεις των εξοπλιστικών, είναι ο πρώην Αρχηγός ΓΕΝ, ναύαρχος Γιώργος Θεοδωρουλάκης, ο οποίος όμως έχει φύγει από τη ζωή, και ο πρώην Αρχηγός ΓΕΣ, στρατηγός Κωνσταντίνος Παναγιωτάκης.

Οι δέκα απόστρατοι φέρεται να να δωροδοκήθηκαν προκειμένου να προωθηθούν και να υλοποιηθούν συγκεκριμένες συμβάσεις για την προμήθεια των γερμανικών υποβρυχίων και των αντιπυραυλικών συστημάτων Asrad.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ