Ξέφυγε τελείως ο Ντένις Ρόντμαν –Ως άλλη Μέριλιν τραγούδησε «Happy Birthday» στον Κιμ Γιονγκ Ουν [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξέφυγε τελείως ο Ντένις Ρόντμαν –Ως άλλη Μέριλιν τραγούδησε «Happy Birthday» στον Κιμ Γιονγκ Ουν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν περίμενε κανείς τη συνταξιοδότηση του Ντένις Ρόντμαν για να διαπιστώσει πόσο ιδιόμορφος χαρακτήρας είναι. Από τότε που πρωταγωνιστούσε στο παρκέ έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο... φευγάτους σταρ του ΝΒΑ. Η ιστορία της φιλίας του με τον Κιμ Γιονγκ Ουν όμως έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο ιδιορρυθμίας του Ρόντμαν που πλέον έχει... ξεφύγει τελείως.

Τελευταίο «χτύπημα» το γεγονός ότι ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας ως άλλη Μέριλιν Μονρόε τραγούδησε στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας «Happy Birthday», πριν από το παιχνίδι με παλιούς σταρ του ΝΒΑ που οργάνωσε στην Πιονγιανγκ προς τιμή του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο Ρόντμαν αποκάλεσε τον Κιμ «κολλητό» του, την ώρα που ο ηγέτης της χώρας παρακολουθούσε από την κερκίδα με την οικογένειά του, μαζί με 14.000 ανθρώπους σύμφωνα με το Associated Press.

Οι υπόλοιποι σταρ του ΝΒΑ πάντως προσπάθησαν να τον αποτρέψουν από το τραγούδι. Οχι βέβαια για το γεγονός ότι παραβιάζονται κατάφωρα τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα, ούτε γιατί ο Κιμ Γιονγκ Ουν έστειλε στο εκτελεστικό απόσπασμα ακόμη και τον ίδιο του το θείο. Είχαν τις αντιρρήσεις τους απλά επειδή ο Ρόντμαν είναι τραγικά παράφωνος.

Η αμφιλεγόμενη σχέση του πρώην μπασκετμπολίστα με τον ηγέτης της Βόρειας Κορέας έχει δεχθεί αυστηρή κριτική. Μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ χαρακτηρίζουν αυτή την κατάσταση επικίνδυνη, ενώ ανθρωπιστικές οργανώσεις επικρίνουν τον Ρόντμαν γιατί δεν χρησιμοποιεί τη λεγόμενη φιλία του με τον Κιμ Γιονγκ Ουν για την απελευθέρωση του Αμερικανού Κένεθ Μπέι που κρατείται στη Βόρεια Κορέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ