Ο 9χρονος με το παγκόσμιο ρεκόρ που σαρώνει στο Διαδίκτυο -Λύνει μέσα σε 12 δευτερόλεπτα τον κύβο του Ρούμπικ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο 9χρονος με το παγκόσμιο ρεκόρ που σαρώνει στο Διαδίκτυο -Λύνει μέσα σε 12 δευτερόλεπτα τον κύβο του Ρούμπικ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι μόλις 9 ετών και έχει καταφέρει για πολλούς... το αδύνατο. Και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ. Ο λόγος για τον Λι Ντονγκί από την Κίνα, ο οποίος έχει στο βιογραφικό του ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Ελυσε τον κύβο του Ρούμπικ σε λίγοτερο από 12 δευτερόλεπτα.Οπως μεταδίδουν τα κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης, με δάχτυλα γρήγορα σαν κεραυνό, ο μικρός Λι, ο οποίος συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Παγκόσμιας Ενωσης Φίλων του Κύβου του Ρούμπικ στην Shenyang, συμπλήρωσε το παζλ σε μόλις 11,84 δευτερόλεπτα.

Ο ίδιος ξεκίνησε να ασχολείται με τον Κύβο από την ηλικία των 4 ετών. Σήμερα πέντε χρόνια αργότερα καταφέρνει να κατακτήσει το παγκόσμιο ρεκόρ στην κατηγορία της ηλικίας του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ