Mercedes GLA 45 AMG: η έκδοση των 360 ίππων του μικρού τζιπ της Mercedes - iefimerida.gr

Mercedes GLA 45 AMG: η έκδοση των 360 ίππων του μικρού τζιπ της Mercedes

Mercedes GLA 45 AMG: η έκδοση των 360 ίππων του μικρού τζιπ της Mercedes
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από μερικές εβδομάδες οι άνθρωποι της Mercedes είχαν παρουσιάσει το πρωτότυπο της GLA 45 AMG, ενώ τώρα ήρθε η σειρά του μοντέλου παραγωγής, που ελάχιστα διαφοροποιημένο θα βρίσκεται στην έκθεση του Ντιτρόιτ.

Αισθητικά η GLA 45 AMG ξεχωρίζει από τους διαφορετικούς προφυλακτήρες –ο πίσω έχει και διαχύτη- και την ειδική μάσκα, ενώ χαρακτηριστικές είναι τόσο οι ζάντες των 19 ιντσών (με λάστιχα 235/45) και οι αλουμινένιες μπάρες στην οροφή, όσο και η σπορ εξάτμιση.

Στο εσωτερικό οι διαφοροποιήσεις κινούνται σε ανάλογη λογική και ύφος, ενώ ο κινητήρας είναι ο γνωστός τετρακύλινδρος turbo των 2.000 κυβικών που αποδίδει 360 ίππους και κινεί και τις άλλες μικρές AMG.

Εδώ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 3 προγράμματα λειτουργίας, καθώς και με τετρακίνηση, με αποτέλεσμα το 0-100 να είναι υπόθεση 4,8 δευτερολέπτων και η τελική να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250.

Οι πωλήσεις της GLA 45 AMG θα ξεκινήσουν περίπου τρεις μήνες μετά από αυτές των πιο απλών εκδόσεων του μικρότερου τζιπ της Mercedes, δηλαδή τον ερχόμενο Ιούλιο, χωρίς να έχει καθοριστεί ακόμα η τιμή της.

Mercedes GLA 45 AMG: η έκδοση των 360 ίππων του μικρού τζιπ της Mercedes | iefimerida.gr 0
Mercedes GLA 45 AMG: η έκδοση των 360 ίππων του μικρού τζιπ της Mercedes | iefimerida.gr 1
Mercedes GLA 45 AMG: η έκδοση των 360 ίππων του μικρού τζιπ της Mercedes | iefimerida.gr 2
Mercedes GLA 45 AMG: η έκδοση των 360 ίππων του μικρού τζιπ της Mercedes | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mercedes τζιπ ίπποι AMG
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ