Η νέα διαστροφική μόδα των εφήβων που κάνει πάταγο και προκαλεί εγκαύματα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η νέα διαστροφική μόδα των εφήβων που κάνει πάταγο και προκαλεί εγκαύματα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια αλλόκοτη διαδικτυακή πρόκληση επιδίδονται ολοένα και περισσότεροι έφηβοι καταλήγοντας στην καλύτερη των περιπτώσεων με φουσκάλες και ουλές.

Πρόκειται για τη μανία τους να ψεκάζουν το δέρμα τους με αποσμητικό σπρέι, σε τρομακτικά κοντινή απόσταση, τραβώντας το σε βίντεο, για να αποδείξουν ποιος αντέχει περισσότερο.

Τα βίντεο δίνουν και παίρνουν στο YouTube και σε άλλα σάιτ κοινωνικής δικτύωσης δείχνοντας αποκρουστικές εικόνες όπου το δέρμα εμφανίζει κόκκινες φουσκάλες.

Όπως συμβαίνει με όλες τις άλλες εφηβικές τάσεις, οι ειδικοί εκφράζουν έντονα την οργή τους ενάντια στην πρόκληση ψεκασμού που μπορεί να προκαλέσει μόνιμες βλάβες. Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του Βρετανικού Ιδρύματος Δερματολογίας, «η νέα τρέλα δεν είναι μόνο εξαιρετικά επώδυνη αλλά και επιζήμια και μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρά εγκαύματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εγκαύματα τρέλα έφηβοι ψεκασμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ