Φαγκρί και ριζότο στο μενού της ελληνικής προεδρίας από τα χέρια Γάλλου σεφ - iefimerida.gr

Φαγκρί και ριζότο στο μενού της ελληνικής προεδρίας από τα χέρια Γάλλου σεφ

Φαγκρί και ριζότο στο μενού της ελληνικής προεδρίας από τα χέρια Γάλλου σεφ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γάλλος σεφ Ντομινίκ Περό επιμελήθηκε το μενού των Ευρωπαίων επισήμων που βρέθηκαν στην Αθήνα για την τελετή ανάληψης της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα. Το πρώτο πιάτο ήταν ριζότο αλά... γαλλικά, ενώ στη συνέχεια ο σεφ επέλεξε γεύση με άρωμα θάλασσα και ετοίμασε φαγκρί με γαρνιτούρα λαχανικών.Οπως γράφει το zougla.gr για επιδόρπιο ο Ντομινίκ Περό είχε ετοιμάσει σοκολατένιες δημιουργίες, ενώ είχε βάλει και πινελιές ελληνικού στοιχείου αφού στο μενού υπήρχε γλυκό του κουταλιού, (σ.σ. σταφύλι) αλλά και το παστέλι.

Όσο για το κρασί που συνόδευσε τα πιάτα, ήταν εκλεκτό. Ο πρωθυπουργός προσέφερε στους προσκεκλημένους του λευκό και κόκκινο SEMELI.

Το μεσημεριανό «έκλεισε» με παγωτό γιαούρτι και με τους δημοσιογράφους στη διπλανή αίθουσα να έχουν κατασπαράξει τα σάντουιτς: 600 στον αριθμό αλλά όπως φαίνεται δεν ... έφτασαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ