Σε ευρύ ανασχηματισμό προχωρά ο Χριστόφιας - iefimerida.gr

Σε ευρύ ανασχηματισμό προχωρά ο Χριστόφιας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παραίτησή τους υπέβαλαν τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου της Κύπρου, όπως ζήτησε χτες ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, προκειμένου να προχωρήσει σε ευρύ ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Σε έκτακτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου που έγινε σήμερα το πρωί, όλοι οι υπουργοί έθεσαν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του κ. Χριστόφια. Στη συνεδρίαση, παρέστησαν και οι τρεις υπουργοί του ΔΗΚΟ, οι οποίοι είχαν ήδη υποβάλει τις παραιτήσεις τους.

Ο Δημήτρης Χριστόφιας ζήτησε την Τετάρτη τις παραιτήσεις των υπουργών προκειμένου να προχωρήσει σε ευρύ ανασχηματισμό της κυπριακής κυβέρνησης. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», αμέσως μετά έχει προγραμματιστεί συνάντηση του κ. Χριστόφια με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Μάριου Καρογιάν. Υπό το βάρος των αναταράξεων στο κυβερνητικό σχήμα συνεδριάζει εντός της ημέρας και η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ.

Ενώπιον του κ. Χριστόφια βρίσκονται κατάλογοι με ονόματα, αλλά δεν έχουν αρχίσει ακόμη οι προσεγγίσεις για υπουργοποίηση. Η προσοχή στρέφεται προς άτομα που κινούνται στο χώρο της ευρύτερης δεξιάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ