Τι ευχήθηκαν οι Ελληνες κατά τη διάρκεια των εορτών, μέσω των social media - iefimerida.gr

Τι ευχήθηκαν οι Ελληνες κατά τη διάρκεια των εορτών, μέσω των social media

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γιορτές των Χριστουγέννων τελείωσαν, η νέα χρονιά ήρθε, οι ευχές βρέθηκαν στην άκρη των χειλιών και δόθηκαν ασμένως. Τι ευχήθηκαν, όμως, οι Ελληνες; Ποιο ήταν αυτό που κυρίως θέλησαν να τους έρθει με τη νέα χρονιά;

Σύμφωνα με το Engagor, ένα εργαλείο «παρακολούθησης» των κοινωνικών δικτύων, των blogs και γενικώς της ηλεκτρονικής μορφής επαφών, κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων οι Ελληνες αντάλλαξαν 93.600 μηνύματα, καταγεγραμμένα σε online πλατφόρμες. Από αυτά, τα 58.000 ήταν σε Facebook και Twitter και τα υπόλοιπα σε blogs.

Στην... πρώτη θέση των ευχών, όσο και αν φαίνεται παράξενο, δεν είναι η εργασία ή η ελπίδα, αλλά η υγεία. Ευχηθήκαμε «καλή υγεία», αλλά όχι εργασία ή επιτυχία. Στοιχεία που ως φαίνεται λείπουν το τελευταίο διάστημα από τον ψυχισμό του μέσου Ελληνα.

Στη σχετική «λίστα» των ευχών, μετά την υγεία, ακολουθεί η αγάπη και η ευτυχία, ενώ πολύ χαμηλά βρίσκονται οι ευχές που είχαν να κάνουν με την επιτυχία, τη δημιουργικότητα, την ελπίδα και την εργασία. Σημεία των καιρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Twitter Facebook Blogs social media
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ