«Ζητείται καυτή μελαχρινή» -Απελπισμένος βγήκε στο δρόμο με πλακάτ για να βρει σύντροφο [εικόνες] - iefimerida.gr

«Ζητείται καυτή μελαχρινή» -Απελπισμένος βγήκε στο δρόμο με πλακάτ για να βρει σύντροφο [εικόνες]

«Ζητείται καυτή μελαχρινή» -Απελπισμένος βγήκε στο δρόμο με πλακάτ για να βρει σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολιτικές αποφάσεις, οικονομικά προβλήματα, κοινωνικά ζητήματα, οικολογικές ανησυχίες... Πολλοί λόγοι υπάρχουν για να βγει κάποιος στο δρόμο. Αλλά διαδήλωση του έρωτα και μάλιστα ατομική, είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει.

Ενας απελπισμένος Βρετανός δεν άντεξε τη μοναξιά και βγήκε στο δρόμο με πλακάτ αναζητώντας μία σύντροφο! Μπορεί να θέλει απεγνωσμένα ταίρι, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Τζέραλντ Αμπραχαμς δεν έχει απαιτήσεις. Ετσι, στο πλακάτ με το οποίο άρχισε να κόβει βόλτες στο Τσέσινγκτον έγραψε πως «ζητείται καυτή μελαχρινή για το 2014»

Ο αρχιτέκτονας τοπίου δήλωσε στην Daily Maily πως... μπούχτισε με τις γνωριμίες μέσω διαδικτύου και για αυτό κατέφυγε σε αυτό τον τρόπο αναζήτησης του έτερον ήμισυ. Σύμφωνα με τον ίδιο, έλαβε ήδη τα πρώτα e-mail, αλλά ακόμη δεν έχει κλείσει κάποιο ραντεβού.

Η ιδανική γυναίκα για εκείνον είναι μελαχρινή, έχει καστανά μάτια, ενώ απαραιτήτως πρέπει να αγαπά τα σκυλιά και τη δουλειά του.

«Ζητείται καυτή μελαχρινή» -Απελπισμένος βγήκε στο δρόμο με πλακάτ για να βρει σύντροφο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
«Ζητείται καυτή μελαχρινή» -Απελπισμένος βγήκε στο δρόμο με πλακάτ για να βρει σύντροφο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ