Τι θα γίνει με το χαρακτήρα του Πολ Γουόκερ στο Fast & Furious -Τι λύση βρήκαν σεναριογράφος και σκηνοθέτης - iefimerida.gr

Τι θα γίνει με το χαρακτήρα του Πολ Γουόκερ στο Fast & Furious -Τι λύση βρήκαν σεναριογράφος και σκηνοθέτης

Τι θα γίνει με το χαρακτήρα του Πολ Γουόκερ στο Fast & Furious -Τι λύση βρήκαν σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν τρόπο για να συνεχίσει το Fast and Furious χωρίς τον Πολ Γουόκερ αναζητούσε η Universal από τη στιγμή που ο ηθοποιός βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στις 30 Νοεμβρίου. Επειτα από διαδοχικές συσκέψεις φαίνεται πως κατέληξαν στη λύση που δεν θα δυσαρεστήσει τους λάτρεις της σειράς ταινιών.

Ο Γουόκερ έχασε τη ζωή του πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της έβδομης ταινίας. Ο σκηνοθέτης Τζέιμς Γουάν και ο σεναριογράφος Κρις Μόργκαν κατέληξαν πως καλύτερη λύση είναι να «αποσύρουν» το χαρακτήρα του πρόωρα χαμένου ηθοποιού αντί να τον «σκοτώσουν» σεναριακά σύμφωνα με το Hollywood reporter.

Αφού μελέτησαν το υλικό που είχαν από τα γυρίσματα στα οποία είχε πάρει μέρος ο Γουόκερ, ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος αποφάσισαν να αλλάξουν τη συνέχεια της ιστορίας της ταινίας, έτσι ώστε ο χαρακτήρας του- ο Μπράιαν Ο' Κόνερ- να παραμείνει ως μέρος της ιστορίας, αλλά η σειρά να συνεχίσει παρά το θάνατο του Γουόκερ.

Οι αλλαγές θα γίνουν ώστε να «συνταξιοδοτηθεί» με κάποιο τρόπο ο ήρωας, κάτι που απαιτεί να γυριστούν κάποιες επιπλέον σκηνές. Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 10 Απριλίου του 2015.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ