Νέα ανακοίνωση για την κατάσταση του Σουμάχερ από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ - iefimerida.gr

Νέα ανακοίνωση για την κατάσταση του Σουμάχερ από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμετάβλητη παραμένει η κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο CHU της Γκρενόμπλ μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι η αξονική που του έγινε το Σάββατο δεν έδειξε καμιά βελτίωση.

Ο πρωταθλητής της F1 είναι σε σταθερή αλλά πάντα κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο όπως έγινε γνωστό, προς το παρόν δεν πρόκειται να υπάρξει καμία συνέντευξη Τύπου από του θεράποντες ιατρούς του.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το Spiegel, Γερμανός αυτόπτης μάρτυρας ισχυρίζεται ότι έχει καταγράψει σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο τη στιγμή του ατυχήματος του Μίκαελ Σουμάχερ Σύμφωνα με το περιοδικό, ο 35χρονος αεροσυνοδός από το Έσσεν της δυτικής Γερμανίας κατέγραφε με το smartphone του τη φίλη του που έκανε επίσης σκι και τη στιγμή εκείνη φαίνεται να περνά ο Σουμάχερ με χαμηλή ταχύτητα (περίπου 20 χιλιομέτρων την ώρα).

Αν και το βίντεο φέρεται να είναι θολό και να μη φαίνεται αν είναι όντως ο Σουμάχερ, ο 35χρονος αυτόπτης μάρτυρας θα το παραδώσει στις αστυνομικές αρχές στην ανατολική Γαλλία που έχουν αναλάβει τη έρευνα για το ατύχημα.

Η συνέντευξη Τύπου σχετικά με την πορεία των ερευνών τους για τις συνθήκες του ατυχήματος αναμένεται να δοθεί την Τετάρτη στις 12 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) στην πόλη Αλμπερβίλ στις Άλπεις.

Οι έρευνες της γαλλικής εισαγγελίας επικεντρώνονται στην ταχύτητα με την οποίο κατέβαινε ο Σουμάχερ κάνοντας σκι εκτός πίστας, καθώς και αν ήταν ήταν εμφανή τα όρια ανάμεσα στις πίστες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ