Frankfurter Allgemeine Zeitung: Η Ελλάδα μας έχει στο χέρι με την απειλή για χρεοκοπία - iefimerida.gr

Frankfurter Allgemeine Zeitung: Η Ελλάδα μας έχει στο χέρι με την απειλή για χρεοκοπία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις εκτιμήσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Κυριακάτικη έκδοση της σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, διαπιστώνοντας ότι «ο Βενιζέλος δεν χρειάζεται δυστυχώς να φοβάται ότι τα λόγια του μπορεί να αποτελέσουν τροχοπέδη στην προθυμία των εταίρων για παροχή περαιτέρω βοήθειας»

«Σε κάθε περίπτωση, ο Βενιζέλος εφιστά την προσοχή στο ποιος έχει ποιον ''στο χέρι''» υπογραμμίζει η FAZ, παραθέτοντας την προειδοποίηση του Ελληνα υπουργού Εξωτερικών ότι ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη «θα μπορούσε κάλλιστα να εξελιχθεί σε απειλή για τους Γερμανούς φορολογούμενους».

Οπως επισημαίνει η γερμανική συντηρητική εφημερίδα, «αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα στον πέμπτο χρόνο της ''ευρωκρίσης''».

Πηγή: Deutsche Welle

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ