Συνεχίζεται η κόντρα για τη βίλα Λιάπη στην Ευρυτανία -Οι κάτοικοι επιμένουν: Ούτε πελάτες ήρθαν ούτε ειδικό σήμα υπήρχε - iefimerida.gr

Συνεχίζεται η κόντρα για τη βίλα Λιάπη στην Ευρυτανία -Οι κάτοικοι επιμένουν: Ούτε πελάτες ήρθαν ούτε ειδικό σήμα υπήρχε

Συνεχίζεται η κόντρα για τη βίλα Λιάπη στην Ευρυτανία -Οι κάτοικοι επιμένουν: Ού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχετικά με την υπόθεση της επιδότησης που έλαβε η οικογένεια Λιάπη για την ανακαίνιση βίλας στην Ευρυτανία προκειμένου να λειτουργήσει ως ξενώνας έρχονται νέα στοιχεία στο φως με τους κατοίκους της περιοχής να επιμένουν πως το ακίνητο δεν έφερε το ειδικό σήμα στην είσοδο, ούτε είδαν ποτέ πελάτες.Αυτό δήλωσαν το βράδυ της Κυριακής στο Mega. Ωστόσο ο αδελφός του πρώην υπουργού Μάρκος Λιάπης υποστηρίζει από την πλευρά του πως το σπίτι λειτούργησε ως τουριστικό κατάλυμα και φιλοξένησε τουρίστες.

«Είναι πεντακάθαρο. Εχει κόψει τιμολόγια. Λειτούργησε (σ.σ ο ξενώνας). Εχει αποδεικτικά, παραστατικά. Εχει τα πάντα. Είναι τόσο καθαρό αυτό το πράγμα που δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. Πεντακάθαρο. Αποδείξεις, άνθρωποι που πήγανε, πελατολόγιο. Τα πάντα.Δεν ξέρω τι λένε οι κάτοικοι του χωριού. Δεν έχουν ιδέα. Εχουν περάσει 22 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο αδελφός του Μιχάλη Λιάπη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ