Ανδριανός: Ενήμερος ο Σαμαράς για τα επεισόδια στο ματς Αιγάλεω-ΑΕΚ -Καμία ανοχή στη βία το μήνυμά του - iefimerida.gr

Ανδριανός: Ενήμερος ο Σαμαράς για τα επεισόδια στο ματς Αιγάλεω-ΑΕΚ -Καμία ανοχή στη βία το μήνυμά του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Kαμία ανοχή στα κρούσματα βίας ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού στον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μετά τα επεισόδια που συνέβησαν πριν την έναρξη του ματς Αιγάλεω-ΑΕΚ.

«Τα σημερινά απαράδεκτα επεισόδια πρέπει να βρουν την ξεκάθαρη και απερίφραστη καταδίκη ολόκληρου του αθλητικού κόσμου της πατρίδας μας. Επικοινώνησα με τον πρωθυπουργό για το συμβάν. Η βούληση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη, είναι δεδομένη: τα κρούσματα της βίας, όπως και κάθε αντικοινωνική συμπεριφορά, να αντιμετωπίζονται χωρίς καμία ανοχή.Η βία δεν έχει θέση μέσα και έξω από τα γήπεδα και τους αγωνιστικούς χώρους. Όσο και αν κάποιοι ανεγκέφαλοι επιδιώκουν το αντίθετο, οι ελληνικές οικογένειες, με την συντονισμένη δράση της Πολιτείας και κάθε εμπλεκόμενου φορέα, θα επιστρέψουν στις κερκίδες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδριανός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ