Το δώρο του Ομπάμα στην Μισέλ που φουντώνει τις φήμες για χωρισμό του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ - iefimerida.gr

Το δώρο του Ομπάμα στην Μισέλ που φουντώνει τις φήμες για χωρισμό του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδώ και μερικές ημέρες και μετά τα selfie's του Μπαράκ Ομπάμα με την Δανή πρωθυπουργού στην επιμνημόσυνη τελετή για τον Νέλσον Μαντέλα που εξόργισαν την Μισέλ, φουντώνουν οι φήμες που θέλουν το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ να βρίσκεται σε διάσταση και να παραμένει μαζί απλά για τα μάτια του κόσμου. Ενα «δωράκι» που έκανε ο Μπαράκ Ομπάμα στην σύζυγό του βάζει εκ νέου «φωτιά» στα σενάρια.

Υστερα από δυο εβδομάδες διακοπών στη Χαβάη ο Μπαράκ Ομπάμα παρέα με τις δύο κόρες του επέστρεψε στην Ουάσινγκτον. Η Μισέλ δεν τους ακολούθησε. Σε ανακοίνωσή του ο Λευκός Οίκος αναφέρει πως ο Αμερικανός πρόεδρος στο πλαίσιο των δώρων που κάνει στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ για τα γενέθλία της, επέστρεψε μόνος μαζί με τα δυο παιδιά τους στην Ουάσινγκτον δίνοντας την ευκαιρεία στην Μισέλ Ομπάμα να παρατείνει τις διακοπές της στη Χαβάη και να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας παρέα με φιλικά τους ζευγάρια, ενόψει και των επερχόμενων 50ών της γενεθλίων.

Το δώρο του Ομπάμα στην Μισέλ που φουντώνει τις φήμες για χωρισμό του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ | iefimerida.gr 0

H αποχώρηση του Ομπάμα με τις κόρες του από τη Χαβάη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ