Επεισόδια πριν τον αγώνα Αιγάλεω-ΑΕΚ: «Πεδίο μάχης» ο αγωνιστικός χώρος -«Βροχή» οι καρέκλες και οι φωτοβολίδες [βίντεο] - iefimerida.gr

Επεισόδια πριν τον αγώνα Αιγάλεω-ΑΕΚ: «Πεδίο μάχης» ο αγωνιστικός χώρος -«Βροχή» οι καρέκλες και οι φωτοβολίδες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» 20 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα της Γ' Εθνικής Αιγάλεω-ΑΕΚ, όταν οπαδοί των δύο ομάδων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να εκτοξεύουν καρέκλες, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα η μία πλευρά στην άλλη.

Σύμφωνα με το sport-fm.gr άμεση ήταν η επέμβαση των δυνάμεων των ΜΑΤ οι οποίες επενέβησαν και παρατάχθηκαν ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.Υστερα από 15 λεπτά κατάφεραν να απομακρύνουν και τον τελευταίο οπαδό από τον αγωνιστικό χώρο, αν και ανταλλαγή αντικειμένων εξ αποστάσεως συνεχίστηκε.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή επικαλούμενη μαρτυρίες, τα πνεύματα άναψαν όταν οπαδοί της ΑΕΚ προσπάθησαν να αναρτήσουν ένα πανό προκαλώντας την αντίδραση των οπαδών της αντίπαλης ομάδας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καθυστέρηση είκοσι λεπτών, ωστόσο, η «φωτιά» ξαναφούντωσε στο τέλος, μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ, όταν απειλήθηκε εκ νέου σύρραξη, μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Ο διαιτητής Γαβρίλης τελικά σφύριξε τη λήξη του αγώνα.

Η αστυνομία προχώρησε σε 48 προσαγωγές εκ των οποίων οι έξι μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Φωτογραφία: Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ