Με εγκεφαλική αιμορραγία στο νοσοκομείο ο Πιερλουίτζι Μπερσάνι - iefimerida.gr

Με εγκεφαλική αιμορραγία στο νοσοκομείο ο Πιερλουίτζι Μπερσάνι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελαφράς μορφής εγκεφαλική αιμορραγία υπέστη ο πρώην γραμματέας του κεντροαριστερού «Δημοκρατικού Κόμματος» Πιερλουίτζι Μπερσάνι.

Ο Μπερσάνι, 62 ετών, αισθάνθηκε δυσφορία σήμερα στις δέκα το πρωί, στο σπίτι του, στην πόλη Πιατσέντσα της βόρειας Ιταλίας. Επειτα από μια ώρα περίπου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου τον συνόδευσαν η σύζυγος και ο αδελφός του.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του, ο Στέφανο Ντι Τράλια, έκανε γνωστό ότι ο ιταλός πολιτικός δεν έχασε ποτέ τις αισθήσεις του και ότι η αξονική τομογραφία έδειξε ότι ήταν σε εξέλιξη μια ελαφράς μορφής εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο μέχρι τον Απρίλιο του 2013 επικεφαλής των Δημοκρατικών υποβάλλεται ακόμη σε σειρά εξετάσεων. Ο νυν επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος, ο Ματτέο Ρέντσι, του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση μέσω Twitter.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ