Αδελφός Μιχάλη Λιάπη: Δεν έχουν ιδέα οι κάτοικοι του χωριού -Ο ξενώνας λειτούργησε, έχουν κοπεί τιμολόγια - iefimerida.gr

Αδελφός Μιχάλη Λιάπη: Δεν έχουν ιδέα οι κάτοικοι του χωριού -Ο ξενώνας λειτούργησε, έχουν κοπεί τιμολόγια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανένα ηθικό ζήτημα για την επιδότηση που πήρε η οικογένεια του Μιχάλη Λιάπη για να μετατρέψει το σπίτι στην Ευρυτανία σε ξενώνα δεν βλέπει ο αδελφός του πρώην υπουργού Μάρκος Λιάπης ο οποίος μάλιστα υποστήριξε ότι το σπίτι λειτούργησε ως τουριστικό κατάλυμμα και φιλοξένησε τουρίστες.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο Μάρκος Λιάπης επιτέθηκε στους κατοίκους του Μεγάλου Χωριού οι οποίοι υποστηρίζουν ότι δεν φιλοξενήθηκε ποτέ κανένας τουρίστας στη βίλα Λιάπη και ότι δεν λειτούργησε ποτέ ως τουριστικό κατάλυμμα λέγοντας ότι «δεν έχουν ιδέα». «Είναι πεντακάθαρο. Εχει κόψει τιμολόγια. Λειτούργησε (σ.σ ο ξενώνας). Εχει αποδεικτικά, παραστατικά. Εχει τα πάντα. Είναι τόσο καθαρό αυτό το πράγμα που δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. Πεντακάθαρο. Αποδείξεις, άνθρωποι που πήγανε, πελατολόγιο. Τα πάντα.Δεν ξέρω τι λένε οι κάτοικοι του χωριού. Δεν έχουν ιδέα. Εχουν περάσει 22 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο αδελφός του Μιχάλη Λιάπη.

Ερωτώμενος για το αν τίθεται ηθικό ζήτημα με την υπόθεση του σπιτιού του πρώην υπουργού, επιτέθηκε και πάλι στους κατοίκους του χωριού αναρωτώμενος γιατί δεν τίθεται ηθικό ζήτημα για τους υπολοίπους που πήραν επιδότηση παρά μόνο για την οικογένεια του πρώην υπουργού. «Πού έγκειται το ηθικό, για πέστε μου. Για να καταλάβω τι εννοείτε. Γιατί να μην είναι ηθικό και για τους άλλους κατοίκους, γύρω στα 400 άτομα, που έκαναν ακριβώς το ίδιο. Όλο το χωριό αυτό έκανε. Και λειτούργησε το οίκημα σαν μονάδα. Πέθανε κάποια στιγμή ο θείος, και η γιαγιά δεν μπορούσε να το συνεχίσει», πρόσθεσε ο αδελφός του πρώην υπουργού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ