Πρωτοχρονιά με φαντάσματα:Παρανοϊκός Βρετανός λέει ότι φωτογράφησε πνεύμα μπροστά στο παλάτι[εικόνα] - iefimerida.gr

Πρωτοχρονιά με φαντάσματα:Παρανοϊκός Βρετανός λέει ότι φωτογράφησε πνεύμα μπροστά στο παλάτι[εικόνα]

Πρωτοχρονιά με φαντάσματα: Παρανοϊκός Βρετανός ισχυρίζεται ότι φωτογράφησε πνεύμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Βρετανία και βγήκαν να γιορτάσουν ακόμα και... τα φαντάσματα. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο Βρετανός επαγγελματίας φωτογράφος Τζουλς Αναν ο οποίος φωτογράφησε το Μπάκινγκχαμ, ωστόσο όταν είδε σπίτι τις φωτογραφίες, παρατήρησε μία παράξενη φιγούρα να αγναντεύει τον Τάμεση.

Η εικόνα δείχνει μια διαφανής φιγούρα ντυμένη με σύγχρονα ρούχα να χαζεύει τον Τάμεση από την γέφυρα Γουεστμινστερ στο Λονδίνο. Οπως αναφέρει ο Αναν: «Δε μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν υπήρχε κανείς εκεί όταν έβγαλα την φωτογραφία και δεν την έχω πειράξει»

Ανάμεσα στους εμπειρογνώμονες που είδαν την φωτογραφία ήταν και ο μεταφυσικός παρατηρητής Λι Ρομπερτς, ιδιοκτήτης της εταιρείας «Haunted Events UK» ο οποίος πιστεύει ότι η φωτογραφία είναι απολύτως αληθινή και δεν παραποιήθηκε με λογισμικό επεξεργασίας.

Στην περίπτωση που πειστεί κάποιος ότι δεν πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο, τότε μάλλον τα φετινά Πρωτοχρονιάτικα πυροτεχνήματα του Λονδίνου ήταν τόσο εντυπωσιακά που... ανέστησαν και νεκρούς

Πρωτοχρονιά με φαντάσματα:Παρανοϊκός Βρετανός λέει ότι φωτογράφησε πνεύμα μπροστά στο παλάτι[εικόνα] | iefimerida.gr 0
Πρωτοχρονιά με φαντάσματα:Παρανοϊκός Βρετανός λέει ότι φωτογράφησε πνεύμα μπροστά στο παλάτι[εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ