Ψάχνουν και για νέες μίζες: Φύλλο και φτερό όλες οι συμβάσεις που υπέγραψε ο Τομπούλογλου - iefimerida.gr

Ψάχνουν και για νέες μίζες: Φύλλο και φτερό όλες οι συμβάσεις που υπέγραψε ο Τομπούλογλου

Ψάχνουν και για νέες μίζες: Φύλλο και φτερό όλες οι συμβάσεις που υπέγραψε ο Τομ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκιές και για άλλες μίζες φαίνεται πως υπάρχουν σε άλλες συμβάσεις που έχει υπογράψει ο Χάρης Τομπούλογλου την περίοδο που ήταν πρόεδρος του Αγλαία Κυριακού.

Οι επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης ξεκίνησαν σαρωτικούς ελέγχους και αναμένεται να περάσουν από κόσκινο όλες τις συμβάσεις που έχει υπογράψει ο συλληφθείς Χάρης Τομπούλογλου.

Οπως αναφέρει η «Real news» σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η διερεύνηση του που πήγαν 2.800.000 ευρώ τα οποία διατέθηκαν στο νοσοκομείο από το ΕΣΠΑ για το σχέδιο δράσης κατά της παχυσαρκίας.

Αμφιλεγόμενοι διαγωνισμοί, υψηλότατες αμοιβές σε στελέχη επιστημονικών επιτροπών και ταξίδια ύψους 260.000 ευρώ είναι τα στοιχεία που τίθενται υπό διερεύνηση.

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτών μπαίνει και η σύμβαση που υπέγραψε ο Χάρης Τομπούλογλου για την καθαριότητα του νοσοκομείου.
Επτά άτομα που εργάζονται στην εταιρεία προέρχονται από την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας όπου ο ίδιος ήταν κομματικός παράγοντας και υποψήφιος δήμαρχος με τη Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι φαίνονται να αμείβονται από την εταιρεία καθαρισμού, οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι απασχολούνται ως διοικητικοί υπάλληλοι. Σύμφωνα με το MEGA, μία από τους 7 εργαζόμενους είναι κόρη της υπεύθυνης στην υπηρεσία του νοσοκομείου που ελέγχει τον τομέα της καθαριότητας και της οποίας η απομάκρυνση από τη θέση ευθύνης είναι θέμα χρόνου.

Οι ελεγκτές θα κάνουν «φύλλο και φτερό» και τη σύμβαση που έχει υποιγράψει ο Χάρης Τομπούλογλου και για τη φύλαξη του νοσοκομείου η οποία όπως αποκαλύπτεται είναι θυγατρική της εταιρείας καθαρισμού. Η δουλειά δόθηκε στη συγκεκριμένη εταιρεία με διαγωνισμό εξπρές που κράτησε μόλις δυο 24ωρα ενώ συνήθως τέτοιοι διαγωνισμοί διαρκούν περίπου 15 ημέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ