Αήττητος συνεχίζει στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός: 95 - 82 την Φενέρ του Ομπράντοβιτς με διαγωνισμό τριπόντων στην τελευταία περίοδο - iefimerida.gr

Αήττητος συνεχίζει στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός: 95 - 82 την Φενέρ του Ομπράντοβιτς με διαγωνισμό τριπόντων στην τελευταία περίοδο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα επιθετικό κρεσέντο στην 4η περίοδο που στα τελευταία λεπτά θύμισε διαγωνισμό τριπόντων, ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαία νίκη -και μαζί βαθιά ψυχολογική ανάσα μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στις εγχώριες διοργανώσεις- απέναντι στη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς με 95 - 82.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν νικηφόρα στην πρεμιέρα της φάσης των «16» της Ευρωλίγκας, διευρύνοντας το αήττητο σερί τους στο 11-0. Πέρα από την ίδια τη νίκη απέναντι στην τουρκική ομάδα, ιδιαίτερα σημαντική για την έκβαση της μεγάλης μάχης στον 5ο Όμιλο μπορεί να αποδειχθεί και η διαφορά των 13 πόντων.

Κορυφαίος των Πρωταθλητών Ευρώπης για μία ακόμη φορά ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης με 28 πόντους και 9 ασίστ και άξιους συμπαραστάτες τους Περπέρογλου (21 πόντους, εκ των οποίων οι 15 στην τελευταία περίοδο) και Λοτζέσκι (14 πόντους με καθοριστικά τρίποντα και δύο εντυπωσιακά καρφώματα στο τέλος της αναμέτρησης).

Τα δεκάλεπτα: 27-19, 47-40, 62-56, 95-82

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ