Γυναίκα ταμίας σε βενζινάδικο βγάζει νοκ -αουτ ληστή -Τον βούτηξε από τα μαλλιά και τον γκρέμισε στο πάτωμα όταν της ζήτησε τα λεφτά [βίντεο] - iefimerida.gr

Γυναίκα ταμίας σε βενζινάδικο βγάζει νοκ -αουτ ληστή -Τον βούτηξε από τα μαλλιά και τον γκρέμισε στο πάτωμα όταν της ζήτησε τα λεφτά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που κατέγραψε τη στιγμή που δύο ληστές επιχειρούν να πάρουν από το ταμείο βενζινάδικου όλες τις εισπράξεις υπολογίζοντας χωρίς την... ταμεία η οποία τους βγάζει νοκ άουτ.

Οπως φαίνεται και στο βίντεο παρά το γεγονός ότι οι ληστές κατευθύνονται στο ταμείο με παρατεταμένο το όπλο η ατρόμητη ταμίας η οποία αρνείται πεισματικά να τους δώσει τις εισπράξεις αρπάζει τον έναν από τους δύο από τα μαλλιά με αποτέλεσμα αυτός να προσγειωθεί επάνω της και να πέσουν και οι δυο στο πάτωμα.

Ο δεύτερος ληστής ενώ αρχικά προσπαθεί να επέμβει εγκαταλείπει τον συνεργό του και κατευθύνεται σε άλλο σημείο του καταστήματος. Εντωμεταξύ ο ληστής που βρίσκεται στο πάτωμα προσπαθεί να σηκωθεί και να φύγει ενώ η ταμίας απτόητη σηκώνεται και συνεχίζει να τον... καταδιώκει.

Τελικά, οι δυο ληστές που επιχείρησαν αν πάρουν όλες τις εισπράξεις από το ταμείο του βενζινάδικου αυτού στο Κλίφτον του Μπενφορντσάιρ έφυγαν με «άδεια χέρια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ