Η απάντηση Στουρνάρα σε αυτούς που «θέλουν να τον φάνε» - iefimerida.gr

Η απάντηση Στουρνάρα σε αυτούς που «θέλουν να τον φάνε»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αισιόδοξος για την πορεία της χώρας και τον ερχομό της πολυπόθητης ανάκαμψης εμφανίζεται σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» ο υπουργός Οικονομικών. «Η οικονομία βγαίνει από την κρίση, τα πράγματα βελτιώνονται», εκτιμά και παράλληλα δίνει την απάντησή του σε αυτούς που «θέλουν να τον φάνε».

Εκτίμηση του Γιάννη Στουρνάρα είναι ότι η βελτίωση στα εισοδήματα θα αρχίσει από φέτος μαζί με την διαφαινόμενη ανάκαμψη, ενώ θεωρεί πως ψυχολογικά η χώρα θα τονωθεί με το τέλος των Μνημονίων και την επιστροφή της στις αγορές.

Για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει πως δεν συνιστούν εναλλακτική λύση -και πολύ περισσότερο δεν είναι «λύση», καθώς όπως επισημαίνει, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «επιμένει να συντηρεί εξωφρενικές προσδοκίες».

Κληθείς να απαντήσει στα πυρά των επικριτών του και στο ερώτημα αν πιστεύει ότι κάποιοι «θέλουν να τον φάνε», ο Γιάννης Στουρνάρας λέει ότι κάποιοι τον θεωρούν αναλώσιμο μόνο και μόνο επειδή δεν ανήκει σε κάποιο κόμμα:

«Κάποιοι πιστεύουν ότι είμαι αναλώσιμος, ευάλωτος, απροστάτευτος, "φαγώσιμος" ...επειδή δεν ανήκω σε κάποιον πολιτικό σχηματισμό. Κάποιοι άλλοι, ενδεχομένως να θέλουν να με "φάνε", ίσως γιατί η πολιτική μας δεν είναι συμβατή με τα συμφέροντά τους. Δεν βρίσκομαι όμως σε αυτή τη θέση για να φτιάξω "πάτημα" για την επόμενη», ξεκαθαρίζει ο υπουργός στη συνέντευξή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ