Audi Sport quattro Laserlight με 700 άλογα και προβολείς laser - iefimerida.gr

Audi Sport quattro Laserlight με 700 άλογα και προβολείς laser

Audi Sport quattro Laserlight με 700 άλογα και προβολείς laser
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Audi εξελίσσει συνεχώς το πρωτότυπο Sport Quattro, που στην τελευταία του εκδοχή που θα παρουσιαστεί στη CES, τη μεγάλη έκθεση ηλεκτρονικών και ονομάζεται Laserlight Concept έχει ένα πιο γωνιώδες αμάξωμα καθώς και καινούργια μάσκα και προβολείς.

Ειδικά οι τελευταίοι παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς είναι συνδυασμός Matrix LED και laser που εξασφαλίζει μια ενεργή απόσταση 500 μέτρων, η οποία είναι διπλάσια των συμβατικών LED, καθώς και τριπλάσια φωτεινότητα.

Παράλληλα στο Sport quattro Laserlight γίνεται εκτεταμένη χρήση συνθετικών υλικών ενισχυμένων με ανθρακονήματα τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό, όπου δίνεται και μια εικόνα από το άμεσο μέλλον. Με τα συστήματα και τις δυνατότητες ελέγχου που ενσωματώνονται στο τιμόνι, με τη μεγάλη οθόνη με τα τρισδιάστατα γραφικά, τη διάρθρωση των μενού που θυμίζει smartphone αλλά και τον έλεγχο όλων των λειτουργιών από το ΜΜΙ.

Ο κινητήρας συνεχίζει ως είχε και στο προηγούμενο Audi Sport quattro concept. Είναι δηλαδή ένας V8 4.000 κυβικών με διπλά turbo, που μαζί με τον ηλεκτροκινητήρα αποδίδει 700 ίππους και 800 Nm, καταναλώνει μόλις 2,5 λίτρα τα 100 χιλιόμετρα και έχει συνολικά τρία προγράμματα λειτουργίας, ένα εκ των οποίων είναι το καθαρά ηλεκτρικό EV, με αυτονομία 50 χιλιομέτρων.

Audi Sport quattro Laserlight με 700 άλογα και προβολείς laser | iefimerida.gr 0
Audi Sport quattro Laserlight με 700 άλογα και προβολείς laser | iefimerida.gr 1
Audi Sport quattro Laserlight με 700 άλογα και προβολείς laser | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ άλογα laser προβολείς Quattro Audi Sport Laserlight
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ