Απίστευτο: Ενας νεαρός Ινδός μετέτρεψε το παλιό του αυτοκίνητο σε Transformer [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Ενας νεαρός Ινδός μετέτρεψε το παλιό του αυτοκίνητο σε Transformer [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν ευφάνταστοι εφευρέτες και άνθρωποι που πιάνουν τα χέρια τους, υπάρχει και ο Χετάιν Πάτελ. Μόνο που ο τελευταίος είναι κάτι σαν καλλιτέχνης που μπορεί να μετατρέψει ένα παλιό αυτοκίνητο σε Transformer.

Το πρώτο αυτοκίνητο του Πάτελ ήταν ένα Ford Fiesta του 1988, που του έκανε δώρο ο πατέρας του, όταν έκλεισε τα 17. Το αυτοκίνητο ήταν κάτι σαν οικογενειακό κειμήλιο, καθώς πέρασε από γενιά σε γενιά, αλλά στα χέρια του Ινδού δημιουργού έγινε κάτι άλλο. Κάτι -εντελώς- άλλο.

Επηρεασμένος από την αμερικανική ταινία Transformers, ο Χετάιν, σκέφτηκε να μετατρέψει τα σκουριασμένα σίδερα του παλιού του αυτοκινήτου σε σιδερένιο γλυπτό που να φέρνει στο νου, τους ήρωες του έργου.

Αρωγός στην προσπάθειά του ήταν ο πατέρας του, Πράβιν Πάτελ, και ο αδερφός του, Πρίτουμ Πάτελ που είναι μηχανικός και επίσης λάτρης των Transformers. Η συγκεκριμένη δημιουργία είναι η τρίτη κατά σειρά για τον νεαρό Ινδό. Τα προηγούμενα δύο δημιουργήματά του είχαν παρουσιαστεί στη φημισμένη Tate Modern Gallery.

Το βίντεο που ακολουθεί -δείχνει όλη τη διαδικασία της μετατροπής του αυτοκινήτου σε κάτι άλλο- είναι αψευδής μάρτυρας της ευφάνταστης ικανότητας του Χετάιν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Transformers Ford Fiesta Tate gallery
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ