Για γέλια: Εψαχναν σε ειδική σύσκεψη για να βρουν ...δώρο στον Ράιχενμπαχ - iefimerida.gr

Για γέλια: Εψαχναν σε ειδική σύσκεψη για να βρουν ...δώρο στον Ράιχενμπαχ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνο στην Ελλάδα που κοιτά το δέντρο και χάνει το δάσος θα γίνονταν σύσκεψη κυβερνητικών αξιωματούχων προκειμένου να αποφασιστεί... το δώρο για τα γενέθλια του Χόρστ Ράιχενμπαχ.

Ο επικεφαλής της Task Force έχει γενέθλια σε λίγες ημέρες (8 Ιανουαρίου) και οι εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης που συνεργάζονται μαζί του άρχισαν να φιλοσοφούν για το τι θα ήθελε να του πάρουν. Οπότε, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, κάθισαν σε ένα στρογγυλό τραπέζι και άρχισαν να ρίχνουν ιδέες. Μόνο που τελικά πήραν ένα μεγαλοπρεπές άδειασμα-μάθημα και μάλιστα από τον ίδιο τον Ράιχενμπαχ.

Ο Γερμανός, αναλογιζόμενος τους «στριμωγμένους» καιρούς που διανύουμε, έμαθε για τις προθέσεις τους και τους ενημέρωσε πως αντί δώρου μπορούν αν θελήσουν να συγκεντρώσουν χρήματα για δύο υποτροφίες για τη Γερμανία σε δύο φτωχούς μουσικούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σύσκεψη Χορστ Ράιχεμνμπαχ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ