To ΠΑΣΟΚ επανέρχεται δριμύτερο για το 25ευρω στα νοσοκομεία: Δεν δεχόμαστε μαθήματα συνέπειας - iefimerida.gr

To ΠΑΣΟΚ επανέρχεται δριμύτερο για το 25ευρω στα νοσοκομεία: Δεν δεχόμαστε μαθήματα συνέπειας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα ανακοίνωση γεμάτη υπονοούμενα εξέδωσε η Χαριλάου Τρικούπη για το θέμα του εισιτηρίου των 25 ευρώ στα δημόσια νοσοκομεία και τα σχόλια που ακούστηκαν για την αντίθεση του ΠΑΣΟΚ στην εφαρμογή του μέτρου.

Στη δεύτερη ανακοίνωση για το θέμα μετά από εκείνη με την οποία ζητούσε την κατάργηση του μέτρου, το ΠΑΣΟΚ τονίζει πως δεν δέχεται μαθήματα συνέπειας από κανέναν και ζητεί σεβασμό της προσπάθειας και κυρίως των θέσεων και προτάσεων του.

Όταν εμείς ψηφίζαμε, αναφέρεται χαρακτηριστικά, άλλοι περνούσαν την αντιμνημονιακή τους φάση και άλλοι προστάτευαν την «παρθενία» τους με επιλεκτικές συμπεριφορές μικροκομματικής αυτοπροστασίας.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του Κινήματος:

Το ΠΑΣΟΚ με αίσθημα ευθύνης ψήφισε όλα τα μέτρα στα οποία ισορροπούσε κάθε φορά η διαρκής σκληρή διαπραγμάτευση με την τρόικα και πάντα στόχευε και στοχεύει στη βελτίωση των ρυθμίσεων με στόχο την επάνοδο στην ανάπτυξη, την στήριξη τη απασχόλησης, την προστασία ευπαθών ομάδων, την αποκατάσταση αδικιών, τη διόρθωση οριζόντιων μέτρων ανάγκης. Αυτή η γραμμή είναι η γραμμή της προγραμματικής συμφωνίας της κυβέρνησης. Αυτή η γραμμή είναι η μόνη που αποδίδει αποτελέσματα και οδηγεί στην έξοδο από το μνημόνιο.

Το ΠΑΣΟΚ το έκανε αυτό και όταν άλλοι περνούσαν την αντιμνημονιακή τους φάση ή άλλοι προστάτευαν την «παρθενία» τους με επιλεκτικές συμπεριφορές μικροκομματικής αυτοπροστασίας.

Δεν δέχεται συνεπώς μαθήματα συνέπειας και αξιώνει σεβασμό της προσπάθειας του και κυρίως των θέσεων και προτάσεων του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ