Ενα γιγάντιο αυτόματο μηχάνημα γεμάτο αυτοκίνητα -Τα νοικιάζουν με μία κίνηση [βίντεο] - iefimerida.gr

Ενα γιγάντιο αυτόματο μηχάνημα γεμάτο αυτοκίνητα -Τα νοικιάζουν με μία κίνηση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Κίνα έκαναν την ενοικίαση ηλεκτρικού αυτοκινήτου παιχνιδάκι. Κυριολεκτικά, αφού πλέον υπάρχει ένα αυτόματο μηχάνημα- σαν αυτά με τα κουκλάκια ή τα σνακ- που μπορεί να διαλέξει κανείς το όχημα που θέλει και να το νοικιάσει με μία κίνηση.

Το γιγάντιο μηχάνημα γεμάτο αυτοκίνητα υπάρχει στην πόλη Χανγκζού. Με το εισόδημα των Κινέζων να αυξάνεται τα τελευταία χρόνια, το ίδιο συνέβη και με τις πωλήσεις αυτοκινήτων. Κάτι που είχε όμως σαν συνέπεια την πρόκληση της τρομακτικής ατμοσφαιρικής ρύπανσης στις μεγάλες πόλεις.

Η κυβέρνηση προσπαθεί με διάφορα μέτρα να στρέψει τους καταναλωτές πως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και μία εταιρεία άρπαξε την ευκαιρία. Δημιουργεί τεράστια αυτόματα γκαράζ στα οποία υπάρχουν 30-300 οχήματα κάθε φορά. Η χρήση τους είναι απλή, καθώς μοιάζει με τα υπόλοιπα αυτόματα μηχανήματα. Ο ενδιαφερόμενος βάζει την κάρτα του στην υποδοχή και «βγαίνει» το αυτοκίνητο. Οι χρήστες νοικιάζουν τα ηλεκτρικά οχήματα για 3,25 δολάρια την ώρα και ως το Μάρτιο θα υπάρχουν στην πόλη 50 τέτοια αυτόματα γκαράζ, προκειμένου να μπορούν να κάνουν τις μετακινήσεις τους στην πόλη και να τα αφήνουν στον προορισμό τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ