Ποιές είναι οι αποφάσεις που πρέπει να πάρουν οι γυναίκες τους τρεις πρώτους μήνες του 2014 - iefimerida.gr

Ποιές είναι οι αποφάσεις που πρέπει να πάρουν οι γυναίκες τους τρεις πρώτους μήνες του 2014

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ετοιμαστείτε για την πιο υγιή χρονιά της ζωή σας. Λάβετε τις αποφάσεις και κρατήστε μηνιαίο ημερολόγιο με απλούς στόχους για την υγεία σας.

Ιδού αναλυτικά, τα «πρέπει» του κάθε μήνα:

1. Ιανουάριος

Προγραμμάτισε ένα τεστ Παπ. Κλείστε ραντεβού για τις ετήσιες σημαντικές γυναικολογικές εξετάσεις, όπως το τεστ Παπ και τη μαστογραφία, πριν γεμίσει η ατζέντα του γιατρού σας.

2. Φεβρουάριος

Προστατέψτε την καρδιά σας: Οι παθήσεις της καρδιάς είναι η υπ' αριθμόν ένα αιτία θανάτου των γυναικών, ωστόσο οι περισσότερες θεωρούν ότι δε διατρέχουν κίνδυνο. Φροντίστε να διατηρείτε την πίεσή σας κάτω από το 120/80, τη χοληστερόλη LDL κάτω από 160 και το δείκτη μάζας σώματος κάτω του 25.

3. Μάρτιος

Αποτρέψτε τις αλλεργίες: Ξεκινήστε την άνοιξη καθαρίζοντας νωρίς το σπίτι για να «απαλλάξετε» το περιβάλλον σας από τις αλλεργίες: πλένετε τα σκεπάσματα κάθε εβδομάδα με καυτό νερό για να εξουδετερωθούν τα ακάρεα και τη γύρη και καθαρίζετε το σπίτι με υποαλλεργικά, όπως αναφέρει το ilovestyle.com, καθαριστικά χωρίς άρωμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναικολογικές εξετάσεις αλεργία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ