Γυναίκα- φάντασμα τρομοκρατεί τον χώρο της νύχτας -Παριστάνει την γνωστή στιχουργό Ναταλί και αποσπά μεγάλα ποσά - iefimerida.gr

Γυναίκα- φάντασμα τρομοκρατεί τον χώρο της νύχτας -Παριστάνει την γνωστή στιχουργό Ναταλί και αποσπά μεγάλα ποσά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα δίχτυα μιας γυναίκας- αράχνης έχουν πέσει το τελευταίο διάστημα αρκετοί επιχειρηματίες νυκτερινών κέντρων, καθώς τους συστήνεται ως η γνωστή και επιτυχημένη στιχουργός Ναταλί, δηλώνοντας πρόθυμη για νέες συνεργασίες έναντι αδρής αμοιβής.

Η ξανθιά γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων, έχει προκαλέσει αναστάτωση το τελευταίο διάστημα τους καλλιτεχνικούς κύκλους, καθώς συστήνεται ως η γνωστή στιχουργός Ναταλί που κρύβεται πίσω από την επιτυχία του τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχου και κλείνει αρκετές «ακριβές» συνεργασίες με επιχειρηματίες της νύχτας, αναφέρει η Espresso.

Η γνωστή στιχουργός σε επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα , αναφέρθηκε στο γεγονός το οποίο επιβεβαίωσε, λέγοντας ότι είναι εξαιρετικά αγχωμένη, αφού η απατεώνισσα θέτει σε κίνδυνο την καριέρα της και τις σχέσεις της με ανθρώπους του χώρου. «Ναι είναι αλήθεια ότι μια άγνωστη γυναίκα, εμφανίζεται σε καλλιτέχνες και επιχειρηματίες και τους συστήνεται ως Ναταλί», λέει η ίδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ