Σπείρα «ελαφροχέρηδων» είχε κάνει 25 διαρρήξεις μέσα σε 2 μήνες με λεία πάνω από 60.000 ευρώ - iefimerida.gr

Σπείρα «ελαφροχέρηδων» είχε κάνει 25 διαρρήξεις μέσα σε 2 μήνες με λεία πάνω από 60.000 ευρώ

Σπείρα «ελαφροχέρηδων» είχε κάνει 25 διαρρήξεις μέσα σε 2 μήνες με λεία πάνω από
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία σε τριμελή σπείρα διαρρηκτών οι οποίοι είχαν γίνει φόβος και τρόμος στους κατοίκους της Καλαμάτας πραγματοποιώντας 25 διαρρήξεις μόλις σε δύο μήνες.

Στο διάστημα των δυο μηνών που πέρασαν, τα μέλη της είχαν διαρρήξει συνολικά 21 σπίτια και τέσσερα οχήματα και η αξία της λείας τους ξεπερνά τα 62.000 ευρώ.

Η συμμορία εξαρθρώθηκε όταν οι Αρχές συνέλαβαν ένα 18χρονο ρομά και στη συνέχεια ταυτοποίησαν και τους άλλους δύο συνεργούς του, 21 και 36 ετών αντίστοιχα.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες κλοπές και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Η μεθοδική έρευνα οδήγησε στην εξιχνίαση των 25 διαρρήξεων, μια από τις οποίες έγινε σε σπίτι στο Ασπρόχωμα Μεσσηνίας και οι υπόλοιπες στην Καλαμάτα. Οι δράστες είχαν κλέψει κυρίως ηλεκτρονικές συσκευές, χρυσαφικά και κοσμήματα, αλλά και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο.

Στην κατοχή του 18χρονου οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ρούχα που χρησιμοποιούσε για να καλύπτει τα ίχνη του και ένα διαρρηκτικό εργαλείο. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και των άλλων μελών της σπείρας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομία Καλαμάτα διαρρήκτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ