Στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ από το κρυμμένο και πολυαναμενόμενο άλμπουμ του Johnny Cash [βίντεο] - iefimerida.gr

Στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ από το κρυμμένο και πολυαναμενόμενο άλμπουμ του Johnny Cash [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Μάρτιο του 2014 ο Johnny Cash θα... κατέβει από τους ουρανούς, φορώντας πάντα με το κλασικό μαύρο πουκάμισό του και θα μας τραγουδήσει το «νέο» δίσκο του. Και μπορεί η λέξη «νέο» να είναι σχετική, ωστόσο πρόκειται για τραγούδια που πρώτη φορά έρχονται στο φως.

Το ακυκλοφόρητο LP περιέχει 12 τραγούδια που ήταν κρυμμένα και θαμμένα και ονομάζεται «Out among the stars» και περιλαμβάνει και ένα ντουέτο έκπληξη με τη σύζυγό του June Carter Cash, αλλά και με τον Waylon Jennings. Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε το promo – τρέιλερ του δίσκου.

Eίναι μεν σύντομο, αλλά αρκετά συναισθηματικό, καθώς μιλάει ο γιος του Cash, John Carter Cash ο με τον γιο του Cash. Τα κομμάτια ηχογραφήθηκαν στο Nashville του Tennessee το 1981 με παραγωγό τον Billy Sherrill.

Οι ηχογραφήσεις προφανώς είχαν μετά την κυκλοφορία του τελευταίο δίσκου του Cash, το «Rainbow» το 1985 από την Κολούμπια. Και τις βρήκε ο γιος του ψάχνοντας τα αρχεία της οικογένειας.

Οπως σημειώνει στο τρέιλερ, «Ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι όταν τα ανακαλύψαμε αυτό. Είπαμε ''Θεέ μου, τι όμορφα! Αυτά τα τραγούδια δεν τα έχει ακούσει κανείς μέχρι τώρα».

Το τρέιλερ, εκτός από τις δηλώσεις του γιου του, περιλαμβάνει μερικά δευτερόλεπτα από ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι με τίτλο «She Used To Love Me A Lot». Ενα τραγούδι που φαίνεται πως το συναίσθημα μπορεί να υπάρχει ταυτόχρονα με μια τραχιά, σκοτεινή αίσθηση.

Το »Out Among The Stars» θα είναι το τέταρτο άλμπουμ που κυκλοφόρησε μετά το θάνατο του Johnny Cash το 2003.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ johnny cash Out among the stars Rainbow
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ