Το μήνυμα τηλεθεατή που έκανε έξω φρενών τον Παπαδάκη -«Το πρόβλημα σου βρε γελοίε είμαι εγώ» του ρωτά ο παρουσιαστής - iefimerida.gr

Το μήνυμα τηλεθεατή που έκανε έξω φρενών τον Παπαδάκη -«Το πρόβλημα σου βρε γελοίε είμαι εγώ» του ρωτά ο παρουσιαστής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με νεύρα άρχισε η τελευταία εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη για το 2013 καθώς ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον τηλεθεατή της εκπομπή του τον οποίο... στόλισε με διάφορα κοσμητικά.

Ο κ. Παπαδάκης, ο οποίος μάλιστα κατονόμασε τον τηλεθεατή, με αφορμή ένα μήνυμά του «βγήκε από τα ρούχα του». «Ελα να μοιραστούμε τα λεφτά που έχω στην Ελβετία. Είναι ένας γελοιοδέστατος εδώ που λέει "με τα λεφτά που έχεις γιατί δε δίνεις εσύ". Το πρόβλημά σου βρε γελοίε εγώ είμαι; Οι χαρακτηρισμοί του είναι απαράδεκτοι και χυδαίοι», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και πρόσθεσε πως για πρώτη φορά θα απατανθεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.«Θα αποτανθώ για πρώτη φορά στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Είναι κάποιοι που χρησιμοποιούν εκφράσεις που είναι απαράδεκτες και χυδαίες, χρονιάρες μέρες. Όσο και αν κάνεις υπομονή, αν το συνεχίζουν θα πρέπει να πάρουν την απάντηση. Όσο για τα λεφτά στην Ελβετία, σε προκαλώ... έλα να τα μοιραστούμε. Αλλά γιατί δεν έρχεστε εδώ να τα πούμε;», είπε χαρακτητιστικά ο Γιώργο Παπαδάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ