Το δημοφιλέστερο άρθρο του iefimerida.gr για το 2013: Ο άστεγος της Δεληγιώργη [εικόνες] - iefimerida.gr

Το δημοφιλέστερο άρθρο του iefimerida.gr για το 2013: Ο άστεγος της Δεληγιώργη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εικόνες του στολισμένου με χριστουγεννιάτικα στολίδια χώρου στο πεζοδρόμιο της οδού Δεληγιώργη όπου ζει ο 47χρονος Διονύσης ήταν το θέμα της περασμένης χρονιάς που κέντρισε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο το ενδιαφέρον των αναγνωστών του iefimerida.gr.

Το δημοφιλέστερο άρθρο του iefimerida.gr για το 2013: Ο άστεγος της Δεληγιώργη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

To συγκεκριμένο θέμα με τον 47χρονο που μιλά αγγλικά, γερμανικά και σουηδικά, έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και marketing, και έχει πάρει και μεταπτυχιακό στην Σκανδιναβία αλλά τα τελευταία χρόνια ζει σε συνθήκες εξαθλίωσης μέσα στους παγωμένους δρόμους της Αθήνας, αρνούμενος όμως να εκχωρήσει το δικαίωμά του να απολαύσει τα Χριστούγεννα προκάλεσε σχόλια, συγκίνηση αλλά και αγανάκτιση.

Το δημοφιλέστερο άρθρο του iefimerida.gr για το 2013: Ο άστεγος της Δεληγιώργη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Διονύσης έχει φτιάξει το δικό του σπίτι στον πεζοδρόμιο της Δεληγιώργη, από το οποίο τρέμει να απομακρυνθεί για να μην πέσει θύμα ληστείας. Ηδη του έχουν κλέψει το δίπλωμα και την ταυτότητα. Ψάχνει μεροκάματο αλλά είναι αδύνατο να βρει αν και έχει ήδη 7.030 ένσημα. Εχει δουλέψει σκληρά στη ζωή του, ήδη από την εφηβεία του έκανε δύο δουλειές ταυτόχρονα. Κι όμως συνεχίζει να ελπίζει, να αισιοδοξεί και να αναζητά κάθε τι που θα τον κάνει να νιώσει άνθρωπος και περήφανος.

Αυτό που δεν πρόκειται να ξεχάσει όμως, είναι ο ήχος που έκαναν τα κλειδιά του όταν έβγαιναν από την τσέπη του για να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του.

Δείτε τα σχετικές αναρτήσεις του iefimerida πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Τα υπόλοιπα πέντε θέματα που κέντρισαν το ενδιαφέρον των αναγνώστών του iefimerida.gr μέσα στο 2013 είναι τα εξής:

  • H ιστορία αγάπης και.. ύπνου ενός μωρού και ενός σκύλου που «έλιωσε το Ιντερνετ»

Το δημοφιλέστερο άρθρο του iefimerida.gr για το 2013: Ο άστεγος της Δεληγιώργη [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ηταν μέσα Νοέμβρη όταν οι φωτογραφίες του Τεό, ενός πανέμορφου επτά μηνών σκύλου και του Μπο ενός 23 μηνών αγοριού προκάλεσαν ιδιαίτερη συγκίνηση στο Ιnstagram. Ο Μπο και ο Τεό μεγαλώνουν σαν... αδέλφια και δεν κοιμάται ο ένας μακριά από τον άλλο. Η μητέρα του αγοριού μιλά για ένα ιδιαίτερο δέσιμο ανάμεσα στους δυο τους, ενώ το αξιοπρέσεκτο είναι το γεγονός ότι οι δύο «μικροί» δεν κοιμούνται απλά μαζί αλλά ο σκυλάκος ξαπλώνει πάντα στην ίδια στάση που κοιμάται και ο μικρός Μπο.

Δείτε το σχετικό άρθρο πατώντας ΕΔΩ.

  • Bήμα -βήμα πώς θα εκτυπώσετε τα τέλη κυκλοφορίας για το 2014
Το δημοφιλέστερο άρθρο του iefimerida.gr για το 2013: Ο άστεγος της Δεληγιώργη [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ενα άκρως χρηστικό θέμα, που κάθε χρόνο μέχρι την τελευταία ημέρα του χρόνου απασχολεί όλους τους φορολογούμενους που συρρέουν σε τράπεζες και Εφορίες για να τα καταβάλλουν και να αποφύγουν τα τσουχτερά πρόστιμα, βρίσκεται ανάμεσα στα δημοφιλή του iefimerida.gr για το 2013. Την πρώτη ημέρα που άνοιξε η διαδικτυακή εφαρμογή στη γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων, ένα άρθρο που εξηγούσε αναλυτικά με εικόνες τι πρέπει να κάνουν οι φορολογούμενοι για να εκτυπώσουν τα τέλη κυκλοφορίας κέντρισε το ενδιαφέρον...

Δείτε τη σχετική ανάρτηση πατώντας ΕΔΩ.

  • Εκρηκτική ξανθιά δασκάλα «τσολιάς» έκλεψε τις εντυπώσεις στην παρέλαση στην Αθήνα
Το δημοφιλέστερο άρθρο του iefimerida.gr για το 2013: Ο άστεγος της Δεληγιώργη [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Από τη φετινή μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στην Αθήνα εκτός από τα παιδιά που παρέλασαν στους δρόμους της πρωτεύουσας στη μνήμη όλων θα μείνει και η... εκρηκτική ξανθιά δασκάλα με την τολμηρή εμφάνιση και τα πανύψηλα παπούτσια που κέντρισε το ενδιαφέρον των αναγνωστών και προκάλεσε πλήθος σχολιών στα social media.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις πατώντας ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ.

  • Ένα προφητικό κείμενο του Μάνου Χατζιδάκι... από το 1993 για τον Μιχαλολιάκο
Το δημοφιλέστερο άρθρο του iefimerida.gr για το 2013: Ο άστεγος της Δεληγιώργη [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Hταν αρχές του 2013, πολύ πριν δηλαδή γίνουν οι αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση της ΧΑ όταν ένα προφητικό κείμενο του Μάνου Χατζιδάκη από το 1993 που ανασύραμε από το αρχείο και στο οποίο προέβλεπε τις συνέπειες που θα είχε στην ελληνική κοινωνία ο σταδιακός απο-πολιτισμός της, η κυνικότητα της πολιτικής και οικονομικής εξουσίας και κυρίως η συνθηκολόγηση της κοινωνίας που συναίνεσε στην κατεδάφιση του αξιακού της συστήματος είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση.

Δείτε το συγκεκριμένο άρθρο πατώντας ΕΔΩ.

  • Ποιες είναι οι 8 γυναίκες με τα μαύρα πολυτελή τζιπ που μοίρασαν 20.000 ευρώ σε φτωχούς στη Βαρβάκειο
Το δημοφιλέστερο άρθρο του iefimerida.gr για το 2013: Ο άστεγος της Δεληγιώργη [εικόνες] | iefimerida.gr 6

H κίνηση οκτώ γυναικών να παίξουν το ρόλο του Αγιου Βασίλη πριν από μερικές ημέρες στη Βαρβάκειο, όπου πήγαν διακριτικά και το ίδιο διακριτικά ξόδεψαν 20.000 ευρώ για να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι σε μη έχοντες συμπολίτες μας κέντρισε το ενδιαφέρον όλων και προκάλεσε και την περιέργεια γύρω από την ταυτότητά τους που όμως δεν έγινε ποτέ γνωστή...

Δείτε τη σχετική ανάρτηση πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θέματα Άστεγος αναρτήσεις Δεληγιώργη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ