Αλεξ Ρόντος, ο άνθρωπος σκιά του Γιώργου Παπανδρέου επιστρέφει με νέο ρόλο έκπληξη στην Ευρωπαϊκή Ενωση - iefimerida.gr

Αλεξ Ρόντος, ο άνθρωπος σκιά του Γιώργου Παπανδρέου επιστρέφει με νέο ρόλο έκπληξη στην Ευρωπαϊκή Ενωση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού και σύμβουλός του ο Αλέξης Ρόντος ανέλαβε μια ιδιαίτερη αποστολή για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Ο άνθρωπος για τον οποίο ο Θεόδωρος Πάγκαλος είχε πει με δυσφορία «μερικοί στους διαδρόμους του υπουργείου μιλούν αγγλικά» αποκτά νέο ρόλο.

Κοντά στον Γιώργο Παπανδρέου ήδη από την εποχή που ήταν υπουργός Εξωτερικών, έχει προκαλέσει συχνά αντιδράσεις κυρίως όταν έγινε έρευνα από το ΣΔΟΕ σχετικά με πληρωμές του Υπουργείου εξωτερικών προς διάφορες ΜΚΟ για ποσό ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ. Ποιό θα είναι όμως το νέο του πόστο; Γράφει ο Βηματοδότης σήμερα στο Βήμα:

Αλεξ Ρόντος, ο άνθρωπος σκιά του Γιώργου Παπανδρέου επιστρέφει με νέο ρόλο έκπληξη στην Ευρωπαϊκή Ενωση | iefimerida.gr 0

«Θυμάστε τον μυστηριώδη σύμβουλο του κ. Γ. Παπανδρέου όταν ο πρώην πρωθυπουργός ήταν υπουργός Εξωτερικών κ. Αλ. Ρόντο; Αυτόν για τον οποίον ο κ. Θ. Πάγκαλος είχε εκφράσει δημοσίως τη δυσαρέσκειά του λέγοντας ότι «μερικοί στους διαδρόμους του υπουργείου μιλούν αγγλικά»; Ε, λοιπόν, σας πληροφορώ ότι τοποθετήθηκε ειδικός σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης στο σπαρασσόμενο από τον εμφύλιο Νότιο Σουδάν. Την είδηση δημοσιεύει το site της «Deutsche Welle», η οποία σημείωνε ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση αποστέλλει στην περιοχή ως ειδικό απεσταλμένο τον διπλωμάτη κ. Αλ. Ρόντο«προκειμένου να συμβάλει στην πολιτική επίλυση του προβλήματος». Είμαι περίεργος πώς θα συμβάλει...»

Φωτογραφίες αρχείου: Εurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ