Πένθος στην Φερεντσβάρος -22χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε από ανακοπή - iefimerida.gr

Πένθος στην Φερεντσβάρος -22χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε από ανακοπή

Πένθος στην Φερεντσβάρος -22χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε από ανακοπή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόωρα έφυγε από τη ζωή ένας ποδοσφαιριστής, μόλις 22 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την Φερεντσβάρος. Ο Ακίμ Ανταμς προδώθηκε από την καρδιά του, καθώς έπαθε ανακοπή και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Ο διεθνής αμυντικός, με την ομάδα του Τρίνινταντ και Τομπάγκο αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα τους τελευταίους μήνες. Το Σεπτέμβριο είχε πάθει έμφραγμα έπειτα από αγώνα και είχε υποβληθεί σε διαδοχικές επεμβάσεις από τότε, όμως την τελευταία εβδομάδα η κατάστασή του επιδεινώθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση της Φερεντσβάρος.

Ο Ανταμς αποκτήθηκε από την ουγγρική ομάδα τον περασμένο Αύγουστο, αλλά ένα μήνα αργότερα ξεκίνησε η περιπέτεια με την υγεία του, όταν άρχισε να ζαλίζεται έπειτα από μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Ακολούθησαν τρεις επεμβάσεις, πριν αναγκαστούν οι γιατροί να ακρωτηριάσουν το αριστερό του πόδι προκειμένου να «ανακουφίσουν το κυκλοφορικό πρόβλημα» που αντιμετώπιζε, σύμφωνα με το Associated Press.

Η κατάστασή του όμως δεν βελτιώθηκε ποτέ, καθώς παρέμεινε στο νοσοκομείο. Την περασμένη εβδομάδα έπεσε σε κώμα εξαιτίας εγκεφαλικής αιμορραγίας και άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Φερεντσβάρος Ακιμ Ανταμς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ