Κουκουλοφόροι με Καλάσνικοφ πήγαν να χτυπήσουν χρηματαποστολή στο κέντρο της Πάτρας-Πού εστιάζονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ

Tις μαρτυρίες πολιτών που ειδοποίησαν την Αμεση Δράση για την παρουσία ενόπλων κουκουλοφόρων έξω από πολυχώρο στην λεωφόρο Ακτή Δυμαίων, στο κέντρο της Πάτρας, εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Άμεσης Δράσης Πατρών. Κατά πληροφορίες οι κουκουλοφόροι που ήταν οπλισμένοι με Καλάσνικοφ επιχείρησαν να ληστέψουν χρηματαποστολή μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων πολιτών.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, λίγο μετά τις 19.30 πολίτες ειδοποίησαν τηλεφωνικά το κέντρο της Άμεσης Δράσης, λέγοντας ότι έξω από τον πολυχώρο «Βέσο Μάρε» κινούνται τουλάχιστον δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Αμέσως κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Άμεσης Δράσης, χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν τους επίδοξους ληστές.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι λίγη ώρα πριν ήταν σε εξέλιξη χρηματαποστολή από πολυκατάστημα παιχνιδιών.

Οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες -πελάτες και εργαζόμενους- στο πολυκατάστημα παιχνιδιών, ενώ με προσοχή εξετάζεται και το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ