Σπάει κόκαλα το διαφημιστικό τρέιλερ του VICE News - Ερχεται το 2014 [βίντεο] - iefimerida.gr

Σπάει κόκαλα το διαφημιστικό τρέιλερ του VICE News - Ερχεται το 2014 [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι απρόβλεπτο, κυνικό, παιγνιώδες και καθόλου ορθόδοξο ως προς τους «δημοσιογραφικούς τρόπους» του. Λέγεται ότι κάθε φορά που βγαίνει ένα νέο τεύχος του σε κυκλοφορία, στα σημεία διανομής της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και άλλων μητροπόλεων του πλανήτη, ατέλειωτες ορδές «πιστών» περιμένουν υπομονετικά για να το πάρουν στα χέρια τους και να το ρουφήξουν.

Ο λόγος για το παγκοσμίως γνωστό trend-setting περιοδικό Vice, που με κάθε τεύχος του θέτει νέα στάνταρντ όχι μόνο στο χώρο της δημοσιογραφίας, αλλά και σε εκείνον του lifestyle.

«Από το 2004 το VICE βρίσκεται στην κορυφή της έρευνας του Cassandra Report (την παγκόσμια αναφορά για τους ρυθμιστές των «τάσεων» παγκοσμίως) ως το περιοδικό που διαμορφώνει τάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Δημοσιογραφικά και εικαστικά. Είναι το περιοδικό που εγκωμιάζουν media όπως το «Rolling Stone», οι «New York Times», η «Guardian», το «Wired», το CNN και το ABC και χαρακτηρίζουν ως «τη φωνή της σημερινής γενιάς και ένα περιοδικό μοναδικό, που δεν υπάρχει άλλο αντίστοιχό του». Το VICE είναι ένα εμβληματικό έντυπο, που κυκλοφορεί σε περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα από τη Νέα Υόρκη και την πόλη του Μεξικού μέχρι το Τόκιο, τη Νότια Αφρική, τις σκανδιναβικές χώρες, την Αυστραλία, τις χώρες του πρώην Ανατολικού Μπλοκ, με τεύχη που γίνονται αντικείμενα συλλεκτών σε κάθε άκρη της Γης» (από παλαιότερο άρθρο του M. Hulot στην Lifo).

O ηλεκτρονικός δικτυακός τόπος του αποτελεί μόνιμη «στέγη» για εκατομμύρια χρήστες ανά την υφήλιο, ενώ πάταγο αναμένεται να προκαλέσει το νεότευκτο «τέκνο» του, με τίτλο VICE News: ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος για όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο, περασμένο από την ιδιότυπη κρησάρα της ομάδας του VICE και εμπλουτισμένο με πολλή uncut δράση και άλλη τόση ανορθόδοξη δημοσιογραφική ...φαυλότητα!

Παρακολουθήστε το συναρπαστικό διαφημιστικό τρέιλερ, όπου πρωταγωνιστεί και η Ελλάδα:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ιστότοπος Vice.com Vice News
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ