H Mάρω Κοντού έφτασε τα 80 και αποκαλύπτει τις πλαστικές που έχει κάνει [εικόνες] - iefimerida.gr

H Mάρω Κοντού έφτασε τα 80 και αποκαλύπτει τις πλαστικές που έχει κάνει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλείνει περίπου τα 80, ωστόσο η Μάρω Κοντού, δεν έχει κανένα πρόβλημα να αποκαλύπτει την ηλικία της και να μιλάει για πράγματα που άλλοι θα προσπαθούσαν να κρύψουν.

Όπως για παράδειγμα, οι πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει. Οι περισσότεροι γνωρίζουν για την επέμβαση στη μύτη αλλά... δεν είναι μόνο αυτή. Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso της Κυριακής, έχει κάνει επέμβαση τόσο στα βλέφαρα όσο και στο πιγούνι της.

"Η τελευταία ταινία που γύρισα πριν από την πλαστική, ήταν τα 'Κίτρινα γάντια'. Με είχε παροτρύνει τότε ο Δημήτρης Χορν με τον Φίνο, που μου είχαν πει πως έβγαινα στο φακό λίγο σκληρή. Την επέμβαση την είχα κάνει στην Ελλάδα. Τον γιατρό αν θυμάμαι καλά, τον έλεγαν Μωραΐτη. Έπειτα από χρόνια διόρθωσα τα βλέφαρά μου και το πιγούνι μου. Είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων, αρκεί να μη σε παραμορφώνουν" λέει η ίδια.

Οι φωτογραφίες της Μάρως Κοντού όπως είναι σήμερα:

Σε παλαιότερες φωτογραφίσεις:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ