Απίστευτα σκληρές εικόνες από το τρόλεϊ που τινάχθηκε στον αέρα στη Ρωσία από επίθεση αυτοκτονίας [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτα σκληρές εικόνες από το τρόλεϊ που τινάχθηκε στον αέρα στη Ρωσία από επίθεση αυτοκτονίας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχώς νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα από την πρωινή επίθεση αυτοκτονίας σε τρόλεϊ στην πόλη Βόλγκογκραντ ενώ οι εικόνες που μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης είναι ανατριχιαστικές.Εντωμεταξύ λίγες ώρες αργότερα στη Μόσχα άρχισε να εκκενώνεται η Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα μετά από τον εντοπισμό ύποπτης τσάντας.

Η κατάσταση συναγερμού έληξε γρήγορα αφού οι αρχές διαπίστωσαν πως την τσάντα την είχε αφήσει μια ψυχικά διαταραγμένη γυναίκα.Σύμφωνα με το Russia Today, ο δράστης που έκανε την επίθεση αυτοκτονίας φέρεται να είναι άντρας και όχι μία ακόμη μαύρη χήρα, ενώ οι νεκροί ανέρχονται στους 14. Ανάμεσά τους φέρεται να είναι και μια έγκυος γυναίκα. Συνολικά νοσηλεύονται 27 άτομα εκ των οποίων δύο σε κρίσιμη κατάσταση. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Rossiya 24 channel το ένα εκ των δύο ατόμων που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση είναι βρέφος περίπου έξι μηνών. Από χθες εκατοντάδες Ρώσσοι συρρέουν στα νοσοκομεία για να δώσουν αίμα για τα θύματα των δύο επιθέσεων.

Ολα τα μέσα δημόσιας συγκοινωνίας στην πόλη έχουν παγώσει αφού η αστυνομία συνδέει τη σημερινή επίθεση με τη χθεσινή στον σιδηροδρομικό σταθμό.

Είναι προφανές για τις ρωσικές αρχές ότι οι επιθέσεις συνδέονται και με τους επερχόμενους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες που θα γίνουν στη Ρωσία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ