«Λαβράκι» στο Κολωνάκι εντόπισε το ΣΔΟΕ -Οργιο φοροδιαφυγής στο νυχτερινό κέντρο «4711» - iefimerida.gr

«Λαβράκι» στο Κολωνάκι εντόπισε το ΣΔΟΕ -Οργιο φοροδιαφυγής στο νυχτερινό κέντρο «4711»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Οργιο» φοροδιαφυγής εντόπισε η Οικονομική Αστυνομία στο Κολωνάκι, καθώς σε ελέγχους που έγιναν σε καταστήματα της περιοχής, διαπιστώθηκε πως δεν εκδόθηκαν αποδείξεις αξίας χιλιάδων ευρώ, ενώ το ένα από τα νυχτερινά κέντρα της περιοχής δεν διέθετε άδεια λειτουργίας.

Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες έγινε έλεγχος από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας στο νυχτερινό κέντρο 4711 στο Κολωνάκι όπου τραγουδούσε ο Διονύσης Σχοινάς και διαπιστώθηκε μη έκδοση αποδείξεων συνολικής αξίας 4.262,65 ευρώ από την πώληση ποτών, ενώ παράλληλα το γνωστό κατάστημα δεν διέθετε άδεια λειτουργίας όπως αναφέρει η Espresso.

Παράλληλα, οι άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας διαπίστωσαν ότι τρία άτομα εργάζονταν ανασφάλιστα χωρίς να είναι καταχωρισμένα στο Ειδικό Βιβλίο Νεοπροσλαμβανομένου, ενώ όταν ζήτησαν το συμβόλαιο της εταιρείας με τον καλλιτέχνη, αυτό δεν κατέστη δυνατόν να τους δοθεί. Η προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να το βρει εκείνη τη στιγμή και έτσι το εν λόγω συμφωνητικό δεν επεδείχθη. Η Αστυνομία, συνέλαβε για τις παραπάνω παραβάσεις την προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος.

φωτογραφία: Vasilis Psarros-psarros.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ