Ναζιστής έφτιαξε «παλτό Ες Ες» στο σκύλο του για να παρελαύνουν μαζί σαν στρατιώτες του Χίτλερ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ναζιστής έφτιαξε «παλτό Ες Ες» στο σκύλο του για να παρελαύνουν μαζί σαν στρατιώτες του Χίτλερ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άνεργος πατέρας έξι παιδιών που εκδιώχθηκε κακήν κακώς έξω από ένα σούπερ μάρκετ γιατί ντύθηκε με στολή των ναζί, έφτιαξε για το σκύλο του ένα παλτό που έχει ραμμένη πάνω του μια σβάστικα και ένα σήμα των Ες Ες στην αγκράφα.

Ο λόγος για τον 48χρονο Πολ Ντάτον, που χρειάστηκε εβδομάδες για να φτιάξει αυτό που μοιάζει με ναζιστική στολή... για σκύλους, και συγκεκριμένα για το σκυλί του ονόματι Άλμπερτ. Ο Βρετανός πολύτεκνος χτένισε δε, το κατοικίδιό του κατά τέτοιο τρόπο έτσι ώστε το χτένισμά του να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με αυτό του ινδάλματός του Αδόλφου Χίτλερ.

Τον Οκτώβριο, σύμφωνα με το Skai, ο αμετανόητος ναζιστής εκδιώχτηκε από ένα υποκατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Asda γιατί είχε ντυθεί Ες Ες αξιωματικός και τώρα έκανε ένα βήμα παραπάνω, με ένα ατυχέστατο λογοπαίγνιο: «ο Άλμπερτ είναι ένα κατά κάποιο τρόπο είναι Γουφβάφε σκυλί» (η γερμανική πολεμική αεροπορία ονομάζεται Λουφτβάφε)...

Μετά την ολοκλήρωση του παλτού τον περασμένο μήνα, ο Βρετανός έγραψε γεμάτος ικανοποίηση στο λογαριασμό του στο Twitter: «Mόλις έφτιαξα για το σκύλο μου το δικό του παλτό Eς Ες, και έτσι δεν θα αισθάνεται περιθωριοποιημένος όταν τον πηγαίνω για βόλτα χα». «Τώρα θα παρελαύνουμε μαζί όπως οι στρατιώτες του Χίτλερ" πρόσθεσε!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ