Το έχει η μοίρα:Ο Τομπούλογλου ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα ως κομματάρχης του Λιάπη - iefimerida.gr

Το έχει η μοίρα:Ο Τομπούλογλου ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα ως κομματάρχης του Λιάπη

Το έχει η μοίρα:Ο Τομπούλογλου ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα ως κομματάρχης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναμφίβολα οι Χάρης Τομπούλογλου και Μιχάλης Λιάπης απασχολούν τις τελευταίες εβδομάδες με τα καμώματα, τις παρανομίας, αλλά και το θράσος τους την ελληνική επικαιρότητα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον «ΒΗΜΑτοδότη» οι δύο άνδρες έχουν και μια κοινή αφετηρία, καθώς ο κ. Τομπούλογλου άρχισε την πολιτική του καριέρα στο πλευρό του Μιχάλη Λιάπη.

Ηταν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, κομματάρχης στη Β' Αθηνών, οργάνωνε εκδηλώσεις, ομιλίες και έκανε... δουλειά για τον Μιχάλη Λιάπη.

Κάπως έτσι, προσελήφθη ως έκτακτος συνεργάτης σε γραφείο υφυπουργού από το οποίο αποχώρησε κακήν κακώς εξαιτίας διαφόρων ψιθύρων.

Ο «ΒΗΜΑτοδότης» ακόμη αναφέρει ότι εκείνος που πραγματικά είναι πυρ και μανία με τα σκάνδαλα του πρώην, πλέον, διευθυντή του «Αγλαϊα Κυριακού» είναι ο ίδιος ο υπουργός Υγείας.

Ο λόγος: Υπήρξε μια καθυστέρηση αποδοχής δωρεάς ύψους 700.000 ευρώ και ο Αδωνις Γεωργιάδης είχε ζητήσει τη συνδρομή του ΣΔΟΕ και της Αστυνομίας για να λυθεί το μυστήριο αλλά τον πρόλαβε το φακελάκι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ