Σοκαριστικό: Μια 23χρονη γυναίκα στην Ινδία βιάστηκε δύο φορές μέσα σε μια ημέρα, από διαφορετικές συμμορίες ανδρών - iefimerida.gr

Σοκαριστικό: Μια 23χρονη γυναίκα στην Ινδία βιάστηκε δύο φορές μέσα σε μια ημέρα, από διαφορετικές συμμορίες ανδρών

Σοκαριστικό: Μια 23χρονη γυναίκα στην Ινδία βιάστηκε δύο φορές μέσα σε μια ημέρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα χρόνο μετά τις σοκαριστικές σκηνές στο Νέο Δελχί με τη νεαρή Ινδή που βιάστηκε ομαδικά σε ένα λεωφορείο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της και εν συνεχεία να προκληθούν σε όλη τη χώρα έντονες αντιδράσεις, μια άλλη υπόθεση βιασμού έρχεται να προκαλέσει τρόμο.

Μια γυναίκα δέχθηκε μέσα σε μια ημέρα διπλή επίθεση από διαφορετικές ομάδες ανδρών. Η αστυνομία συνέλαβε 10 άτομα και σε έξι από αυτούς τους απήγγειλε κατηγορίες για τον βιασμό της 21χρονης στη Ν. Ινδία.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, η κοπέλα, την πρώτη φορά απήχθη και βιάστηκε από τρεις άντρες, καθώς επισκεπτόταν μια φίλη της στο Καραϊκάλ. Μετά από τρεις ώρες βασανιστικής ομηρίας, αφέθηκε ελεύθερη.

Τη στιγμή, όμως, που καλούσε στο τηλέφωνο τη φίλη της και της ζητούσε να έρθει να την βοηθήσει δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα επτά ατόμων που επέβαιναν σε ένα βαν.

Η αστυνομία προσπαθεί τώρα να διακριβώσει κατά πόσο κάποια άτομα της δεύτερης ομάδας δραστών εμπλέκονται με την πρώτη ή πρόκειται για ξεχωριστές συμμορίες.

Κι όλα αυτά τη στιγμή που ο νόμος στην Ινδία έχει σκληρύνει για τους βιαστές, καθώς αν καταδικαστούν πηγαίνουν στη φυλακή με ποινή 20 ετών, ενώ δικαστήριο – αστραπή έχουν συγκροτηθεί για να μην πηγαίνουν οι υποθέσεις στις καλένδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ