Οι αυλαίες της χειμερινής σεζόν - iefimerida.gr

Οι αυλαίες της χειμερινής σεζόν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Κυριακή των Βαΐων, στις 17 Απριλίου, τελειώνει η χειμερινή θεατρική σεζόν, δηλαδή κατεβαίνουν οι περισσότερες παραστάσεις. Κάποιες λίγες θα συνεχίσουν ενώ θα ανέβουν και αρκετές νέες μετά το Πάσχα και μέχρι τα τέλη Μαΐου – αρχές Ιουνίου, που η ζέστη θα μας κρατήσει εκτός κλειστών θεατρικών χώρων μέχρι το Σεπτέμβριο.

Κάντε τους υπολογισμούς σας, λοιπόν, γιατί έχετε 2 εβδομάδες καιρό για να δείτε τις τέσσερις από τις πέντε παραστάσεις που παίζονται στο Θέατρο Τέχνης («Το αρχαιότερο επάγγελμα», «Ανώνυμη Αγία ή μια Κοινότατη Ιστορία», «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ» «Αλαντίν»), αλλά και τον πολύ καλό «Συρανό ντε Μπερζεράκ» στο Εθνικό.

Αυλαία ρίχνουν ακόμα: «Ο επιστάτης» και οι «Ευτυχισμένες Μέρες» στο Απλό Θέατρο, τα «Ορφανά» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, το «Σπίτι της Μπερνάνρντα Άλμπα» στην Οδό Κεφαλληνίας, τα «Σύλβια και Τεντ», «Rejected», «Ο Γλάρος», «Το βέλος που πληγώνει», «Caveman», «Ο Ταλαντούχος κύριος Ριπλέϊ», «Κεκλεισμένων των θυρών», «Γαμήλια Ψευδαίσθηση», «Κόκκινο», «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα», «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», «Φουρκέτα», αλλά και ο «Καλός στρατιώτης» στη Μικρή Πόρτα.

Πηγή: Το Βήμα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ